Gość: Marlena001 Re: Wyciskarka do soków IP: *.play-internet.pl 9 lat temu też właśnie zastanawiam się nad zakupem muke, znajomi już mają i są zadowoleni. Przemawia do mnie zawartość wyposażenia w tej cenie odnośnie 3 sit. Sito do deserów będzie idealne na zbliżające się lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Wyciskarka do soków IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 9 lat temu Ja mogę zaproponować wyciskarkisokow.pl/produkt/wyciskarka-kuvings-c9500/. U mnie sprawdza się bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perczera Re: Wyciskarka do soków IP: *.dataspace.pl 7 lat temu Co w tym roku polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undere Re: Wyciskarka do soków IP: 195.177.216.* 7 lat temu Nie wiem ile masz kasy do wydania ale polecam wyciskarki od firmy Omega Wyciskarka może nie jest tania ale jest wykonana bardzo dobrze, ma niewiele części tak wiec jest bardzo łatwa do czyszczenia. Soki przepyszne oraz bardzo gęste Nie ma wiele odpadu Jak również wyciskarka z uwagi na to, że jest pozioma daje mozliwość zrobienia na przykład domowej nutelli Nie wiem czy znajdziesz w popularnych sklepach z agd ale mozesz poszukać tutaj: www.eujuicers.pl/blog/4-wskazowki-jak-utrzymac-sito-wyciskarki-w-czystosci Na stronie jest równiez napisane jak się czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wyciskarka do soków IP: *.cust.telenor.se 4 lata temu Ja nie polecam wyciskarki Alfapure 4G alfapurealfapurealfapure.pl/wyciskarki-alfa-4g/9-wyciskarka-alfa-4g-czarna.html Wyciskarka Alfapure jest wykonana z bardzo slabej jakosci materialow, a jej cena jest wyssana z palca. Za identyczna wyciskarke zaplacicie jedna trzecia ceny np. GÖTZE & JENSEN SJ901T. Przy reklamacji musicie przeslac do siedziby firmy wyciskarke na swoj koszt i nie wiadmo czy uwzglednia reklamacje. Obsluga klienta w Alfapure pozostawia wiele do zyczenia, klient ma udowodnic ze nie wsadzal kamieni do wyciskarki :) no bo zaplacic moze prawie 3000 zl ale juz nie jest na tyle ogarniety by wiedziec ze ma tam wsadzac warzywa i owoce a nie kamienie hehehe czyli klient ma udowodnic ze nie jest wielbladem... Po polrocznym uzytkowaniu popsula sie trzy razy!!! Szkoda waszych pieniedzy, czasu i nerwow, polecam kupiecie inna i tansza wyciskarke. Odpowiedz Link Zgłoś
filopat13 Re: Wyciskarka do soków 4 lata temu Jak już kupować wyciskarkę, to lepiej wydać parę złotych więcej i kupić np. Kuvingsa lub Huroma. Nie dość, że jakość jest wysoka (produkcja koreańska), to jeszcze jest 10 lat gwarancji. Prę lat temu kupiłem Kuvingsa i sprawdza się dobrze. Czasami można kupić w promocji lub na black friday. Mi udało się kupić z rabatem w Terapia sokami.pl. Odpowiedz Link Zgłoś