Dodaj do ulubionych

Wyciskarka do soków

• Gość: Marlena001 Re: Wyciskarka do soków IP: *.play-internet.pl 9 lat temu
      też właśnie zastanawiam się nad zakupem muke, znajomi już mają i są zadowoleni. Przemawia do mnie zawartość wyposażenia w tej cenie odnośnie 3 sit. Sito do deserów będzie idealne na zbliżające się lato :)
    • Gość: Maria Re: Wyciskarka do soków IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 9 lat temu
      Ja mogę zaproponować wyciskarkisokow.pl/produkt/wyciskarka-kuvings-c9500/. U mnie sprawdza się bardzo dobrze
      • Gość: perczera Re: Wyciskarka do soków IP: *.dataspace.pl 7 lat temu
        Co w tym roku polecicie?
        • Gość: undere Re: Wyciskarka do soków IP: 195.177.216.* 7 lat temu
          Nie wiem ile masz kasy do wydania ale polecam wyciskarki od firmy Omega

Wyciskarka może nie jest tania ale jest wykonana bardzo dobrze, ma niewiele części tak wiec jest bardzo łatwa do czyszczenia.
          Soki przepyszne oraz bardzo gęste
          Nie ma wiele odpadu
          Jak również wyciskarka z uwagi na to, że jest pozioma daje mozliwość zrobienia na przykład domowej nutelli

Nie wiem czy znajdziesz w popularnych sklepach z agd ale mozesz poszukać tutaj: www.eujuicers.pl/blog/4-wskazowki-jak-utrzymac-sito-wyciskarki-w-czystosci

Na stronie jest równiez napisane jak się czyści.
    • Gość: Kasia Re: Wyciskarka do soków IP: *.cust.telenor.se 4 lata temu
      Ja nie polecam wyciskarki Alfapure 4G
      alfapurealfapurealfapure.pl/wyciskarki-alfa-4g/9-wyciskarka-alfa-4g-czarna.html
      Wyciskarka Alfapure jest wykonana z bardzo slabej jakosci materialow, a jej cena jest wyssana z palca. Za identyczna wyciskarke zaplacicie jedna trzecia ceny np. GÖTZE & JENSEN SJ901T.
      Przy reklamacji musicie przeslac do siedziby firmy wyciskarke na swoj koszt i nie wiadmo czy uwzglednia reklamacje. Obsluga klienta w Alfapure pozostawia wiele do zyczenia, klient ma udowodnic ze nie wsadzal kamieni do wyciskarki :) no bo zaplacic moze prawie 3000 zl ale juz nie jest na tyle ogarniety by wiedziec ze ma tam wsadzac warzywa i owoce a nie kamienie hehehe czyli klient ma udowodnic ze nie jest wielbladem... Po polrocznym uzytkowaniu popsula sie trzy razy!!! Szkoda waszych pieniedzy, czasu i nerwow, polecam kupiecie inna i tansza wyciskarke.
      • filopat13 Re: Wyciskarka do soków 4 lata temu
        Jak już kupować wyciskarkę, to lepiej wydać parę złotych więcej i kupić np. Kuvingsa lub Huroma. Nie dość, że jakość jest wysoka (produkcja koreańska), to jeszcze jest 10 lat gwarancji. Prę lat temu kupiłem Kuvingsa i sprawdza się dobrze. Czasami można kupić w promocji lub na black friday. Mi udało się kupić z rabatem w Terapia sokami.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka