hotally 17 lat temu Pies nasikał Mi na poduszki......... wszystko przesiąknelo... jak to wyprac, przeciez to sie nawet do pralki nie mieści :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: pranie poscieli 17 lat temu Ja namoczyłam w wannie kilka godzin, dodałam płynu do prania. Następnie co nieco wyrzęłam i położyłam na ręczniku, zmieniając co jakiś czas ułożenie. Poduszka pięknie pachniała:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: pranie poscieli IP: *.adsl.alicedsl.de 17 lat temu zalezy z czego sa poduszki. niektore balabym sie prac. ewentualnie w pralni chemicznej Odpowiedz Link Zgłoś
nonoa Re: pranie poscieli 17 lat temu Oj fuj! Polecam pralnie chemiczną albo kup sobie nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jestempaniadomu Re: pranie poscieli 17 lat temu oto porada na plamy z moczu: www.jestempaniadomu.pl/index.php/2009/07/wywabianie-plam-z-moczu/ Poniżej porada na śnieżnobiałą pościel: www.jestempaniadomu.pl/index.php/2009/02/proszek-do-pieczenia-wybiela/ Odpowiedz Link Zgłoś