trinity66 23 lata temu Czy ktoś wie jak pozbyć się pyłków z czarnej bawełnianej bluzki? Może wiecie gdzie w Warszawie kupić taśmę, która zbiera takie pyłki?? dzięki i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mumek Re: pyłki na czarnym ubraniu IP: *.piasta.pl 23 lata temu Po pierwsze, nigdy nie pierz czarnych rzeczy z jasnymi. Po drugie ciemne rzeczy pierz w dobrych żelach do prania tkanin kolorowych: np. Persil Gel Power Color. Z tego co pamiętam to zawiera celulazę, enzym, który zjada zmechacenia. Ustrojstwa do zbierania pyłków w Warszawie znajdziesz w każdym hipermarkecie, IKEI i dużych sklepach gospodarstwa domowego. Widziałem nawet takie cudo w "dziupli" przy Marszałkowskiej niedaleko Litewskiej. Pozdrawiam P.S. Jak tam w MATRIXIE? Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: pyłki na czarnym ubraniu 23 lata temu po co od razu kupować specjalną taśmę? owiń palec kawałkiem zwykłej taśmy klejącej, oczywiście klejem do wierzchu i masz już specjalną taśmę do zbierania pyłków możesz też użyć plastra opatrunkowego ten patent stosowała znajoma do zbierania pyłków i okruszków z dywanu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: pyłki na czarnym ubraniu IP: 80.55.171.* 23 lata temu Izalil, powinnaś to opatentować! Poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lika Re: pyłki na czarnym ubraniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu chodzę w czarnym i mam kota,gdybym zbierała to co sie przyklei tasma klejaca to dnia by nie starczyło - najlepszy jest wałek gumowy na raczce, po uzyciu po prostu myje sie go ,chyba firmy coronet, kupiłam go kiedyś w le clercu. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: pyłki na czarnym ubraniu 23 lata temu no tak być może wałek gumowy to najlepsze rozwiązanie ale pytanie dotyczyło specjalnej taśmy i tego dotyczyła odpowiedź pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa "szczotka samoprzylepna" 23 lata temu w każdym sklepowisku (dział z mopami, szczotkami itp) firma m.in. Rozenbal, do tego możesz dokupić wkłady (z reguły pakowane po 2 sztuki) Odpowiedz Link Zgłoś
trinity66 Re: pyłki na czarnym ubraniu 23 lata temu Dziękuję serdecznie za wszelkie informacje. trinity66 Odpowiedz Link Zgłoś