Gość: oped IP: 85.222.87.* 17 lat temu No właśnie przesiadujące tu chyba nie żyją niczym innym jak kolejną plamą na dywanie, to straszne po prostu... Lepiej umrzeć niż tak żyć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felindra Re: Kury domowe bez polotu 17 lat temu Hmmm... to co w takim razie kurom domowym by polotu dodało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klotylda Re: Kury domowe bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Jak to co? Kontakt z oped. Ja już się poczułam uwznioślona, Odpowiedz Link Zgłoś
chujus.wielgus Re: Kury domowe bez polotu 17 lat temu potrzebna wam choc jedna w zyciu noc ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Kury domowe bez polotu 17 lat temu ciekawe po co oped tu przesiaduje, czyżby kogucik domowy? Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Kury domowe bez polotu 17 lat temu Kogut przewodzi stadu, więc oped się nie nadaje. Ja raczej określiłabym go mianem kur domowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bix Re: Kury domowe bez polotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Nie, to jest raczej mientki siurek nizinny:) Odpowiedz Link Zgłoś