Dodaj do ulubionych

gerber 1 pomocy

24.11.13, 14:06
witam czy ktoras z was podaje dziecku mlego gerbera? trafilismy do szpitala i tu zostaje podane wlasnie to mleko. Jak tylko wypil mieszanke zaczal puszczas duzo gazow i zaczely sie czeste kupki raz zolte a raz lekko zielonkawe , nie stwierdzilam aby maluszka bolal brzuszek jest tylko czasem troszke niespokojny, wczesniej podawalam bebiko 1 kupa byla czasem 1 na dzien koloru jasnobrazowego czy pomaranczowa bylo wszystko wporzadku czy to wina mleka? i czy nic mu nie bedzie jezeli mial tak szybko zmieniane mleko? jak wrocimy do domu to nadal chce go karmic bebiko . Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • agni5 Re: gerber 1 pomocy 05.01.14, 22:21
      Moim dzieciom Gerber 1 też nie służył (zaparcia, bóle brzucha), i to właśnie w szpitalu dietetyczka podpowiedziała, że nie jest to mleko dobre na wrażliwe brzuszki. Przeszliśmy na inne mleko i problemy zniknęły.
    • stokrotka_beauty Re: gerber 1 pomocy 06.01.14, 22:22
      Czemu w szpitalu nie karmiłaś bebikiem?
      • agni5 Re: gerber 1 pomocy 10.01.14, 12:41
        Na samym początku w domu zaczęłam dawać dzieciom Gerbera (trochę dokarmiane bliźniaki) i takie zamówiłam gdy były w szpitalu w wieku 4 tygodni. Jedna z córek miała problem z zaparciami i wtedy po rozmowie z lekarką i dietetyczką zmieniłam mleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka