m120604 31.10.04, 09:58 HEY!!! JAK TERAZ BĘDZIE WYGLĄDAŁ U WAS CZAS KARMIENIA!!!MOJA CÓRKA MA 3M I NIE WIEM CO ROBIĆ, DO TEJ PORY CHODZIŁA SPAĆ O 21 A DZIS PO ZMIANIE CZASU MAM JĄ POŁOŻYĆ O 20??? JAK WY TO ZROBICIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 12:17 Igor ma 9 m-cy i od razu przestawiłam go na zimowy czas - chodzi spać o tej godziie co zwykle, niestety wstaje godzine wcześniej i pewnie troche mu zajmie zanim organizm sie przyzwyczaji. U 3 miesieczniaka powinno byc łatwiej z tym przestawiweniem niz u wiekszej dzidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 13:01 moja ma 4 m-ce i 3 tygodnie wieczorem staram sie ja pomeczyc pol godziny dluzej co nie ejst latwe :))) zreszta kazda mama o tym wie z jedzonkiem tez staram sie wydluzac czas przestawila sie narazie o pol godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 14:08 Moja mala (6,5 miesiaca) udalo mi sie [przestawic i chodzi spac godzine pozniej i je tez o tych godzinach co wczesniej, ale niestety wstaje ciagle godzine wczesniej i pierwsze jedzonko musi tez byc wczesiej. Mam nadzieje, ze sie przyzwyczai, bo w dzien i tak nie odsypia tej godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.magda1 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 16:10 Mój prawie 5 miesieczny synek ze wszystkim sie przestawił tylko rano wstaje godzinke wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
mama.miski Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 05.11.04, 14:38 Ta zmiana czasu dla dziecka to jakiś koszmar!!! Moja 6-miesięczna córeczka co prawda z jedzeniem przestawiła się prawie od razu ale ze spaniem jest masakra bo o godz. 19 zaczyna strasznie grymasić i nie chce po kapieli jeść tylko domaga się natychmiastowego położenia do łóżeczka. Ale myślę, że to trzeba przetrwać. Za kilka dni już się przyzwyczai. Po prostu nie chcę jej karmić i kłaść spać wcześniej bo wtedy wcześniej będzie się budzić w nocy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś