Dodaj do ulubionych

ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!!

31.10.04, 09:58
HEY!!! JAK TERAZ BĘDZIE WYGLĄDAŁ U WAS CZAS KARMIENIA!!!MOJA CÓRKA MA 3M I
NIE WIEM CO ROBIĆ, DO TEJ PORY CHODZIŁA SPAĆ O 21 A DZIS PO ZMIANIE CZASU MAM
JĄ POŁOŻYĆ O 20??? JAK WY TO ZROBICIE?
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 12:17
      Igor ma 9 m-cy i od razu przestawiłam go na zimowy czas - chodzi spać o tej
      godziie co zwykle, niestety wstaje godzine wcześniej i pewnie troche mu zajmie
      zanim organizm sie przyzwyczaji.
      U 3 miesieczniaka powinno byc łatwiej z tym przestawiweniem niz u wiekszej
      dzidzi...
      • la_lunia Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 13:01
        moja ma 4 m-ce i 3 tygodnie
        wieczorem staram sie ja pomeczyc pol godziny dluzej co nie ejst latwe :)))
        zreszta kazda mama o tym wie
        z jedzonkiem tez staram sie wydluzac czas
        przestawila sie narazie o pol godziny :)
    • aneta76 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 14:08
      Moja mala (6,5 miesiaca) udalo mi sie [przestawic i chodzi spac godzine pozniej i je tez o tych godzinach co wczesniej, ale niestety wstaje ciagle godzine wczesniej i pierwsze jedzonko musi tez byc wczesiej. Mam nadzieje, ze sie przyzwyczai, bo w dzien i tak nie odsypia tej godziny...
      • mama.magda1 Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 03.11.04, 16:10
        Mój prawie 5 miesieczny synek ze wszystkim sie przestawił tylko rano wstaje
        godzinke wczesniej
    • mama.miski Re: ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!! 05.11.04, 14:38
      Ta zmiana czasu dla dziecka to jakiś koszmar!!! Moja 6-miesięczna córeczka co
      prawda z jedzeniem przestawiła się prawie od razu ale ze spaniem jest masakra
      bo o godz. 19 zaczyna strasznie grymasić i nie chce po kapieli jeść tylko
      domaga się natychmiastowego położenia do łóżeczka. Ale myślę, że to trzeba
      przetrwać. Za kilka dni już się przyzwyczai. Po prostu nie chcę jej karmić i
      kłaść spać wcześniej bo wtedy wcześniej będzie się budzić w nocy. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka