jagooda 23.02.05, 10:43 Witam! Mam córcię ośmiomiesięczną i chciałabym ją przestawić na picie soczków i herbatek z kubka-niekapka. Powiedzcie proszę jak wam poszło i które kubki polecacie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: kubek-niekapek 23.02.05, 10:48 najlepsza jest butelka treningowa Avent, czasem nazywana kubkiem niekapkiem, ma system uszczelek i dzióbek zamiast smoczka. polecam na początek ustniki białe(są wymienne) bo są bardziej miękkie. niestety jest dość droga, ale b wygodna bo nie ma mozliwosci wylania płynu nawet jak się nią rzuca i telepie. dziecko może samo korzystać kiedy ma ochotę jeżeli butelka jest w jego zasiegu Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: kubek-niekapek 25.02.05, 22:15 Polecam Ci kubuek baby ono. Jest niezbyt drogi a naprawdę super. Nie ma możliwości żeby cos sie z niego wylało. Moja 5 miesięczna Natalka doskonale z niego pije. Wprowadziłam picie z kubka i jedzenie łyżeczką w 5 miesiącu i szybko nam to poszło. Pozdrawiam Mirka Odpowiedz Link Zgłoś