adypka 19.05.05, 13:21 dOTYCZY ARTYKUŁU O TEMACIE POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandaaa Re: PROSZE O POMOC INNE MATKI!!!! 19.05.05, 13:26 Nie bardzo rozumię i myślę,że inne matki które tu zaglądną też nie załapią o co ci chodzi,rozszesz troszkę temat.Pozdrawiam-Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
adypka Re: PROSZE O POMOC INNE MATKI!!!! 19.05.05, 13:34 MAM prośbe jak zwiekszyc apetyt dziecka, które po przebytym zakażeniu jelita nie chce wogóle nic jeść (oprócz deseru Monte i jogurtu)bo każda próba konczy sie wmuszeniem w dzieciaka pare łyżek zupy lub innego posiłku.Nadmieniam iż, mój synek ma 3 latka, przed 2-miesiacami odstawił butelkę i zaden inny posiłek mleczny oprócz wymienionych powyzej nie udaje mi sie wcisnąć w Niego więc zapewne za nieługo pojawią sie u niego niedobory wapnia i wynikające z tego konsekwencje???Prosze o pomoc co może byc przyczyną utraty apetytu, bo ja myslę, ze to po przebytym zakażeniu, które zreszta zostało spowodowane antybiotykiem (augmentin).prosze o informację na ten temat!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: PROSZE O POMOC INNE MATKI!!!! 19.05.05, 16:08 Moja 2,5 letnia córcia w ogóle nie je mleka odkąd przestałam ją w wieku 11 m-cy karmić piersią. Za to codziennie je jeden jogurt, czasami monte lub danonka, staram się przemycać np w budyniu czekoladowym który uwielbia bo nie wie ze jest tam mleko. Co prawda nie przebyła żadnej poważnej infekcji oprócz zapalenia ucha 3 m-ce temu ale nie miało to wpływu na łaknienie. Czasami daję jej herbatkę miętową która ma ponoć pobudzać apetyt. Może problem tkwi w zmianie upodobań, może teraz chce jeść coś innego i bardziej kolorowo? no sama nie wiem jak ci pomóc, ale zapytaj swojego synka może ma na coś szczególną ochotę a ty o tym nie wiesz i zrobił sobie protest głodowy z tego powodu. Pozdrawiam AGA Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re: PROSZE O POMOC INNE MATKI!!!! 20.05.05, 12:48 Też juz odpowiedziałem. Spokój może Panią tylko uratować. Moj syn przez miesiąc jadł tylko chleb i popijał herbatę i tez nic mu się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś