nikita0 07.06.05, 09:21 No właśnie czy sinlac zastępuje mleczny posiłek mimo, że jest robiony na wodzię, czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-ta Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 07.06.05, 09:31 Zastępuje, ale nie można podawac go zamiast wszystkich posiłków. Wyjątkiem sa stasze niemowleta gdzie dieta jest juz urozmaicona np. ok 11-12 mz. gdy po zaniechaniu karmienia piersia maluch nie chce pić mleczka. W innym przypadku jeden posiłek mleczny mozna zastapiś sinalkiem i podac jako kaszke np. Pozdr., Beata Odpowiedz Link Zgłoś
lidka212 Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 07.06.05, 09:37 Prosze powiedzcie mi co to jest ten Sinlac? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 07.06.05, 09:56 tak sinlac to posiłek mleczny dziecko powinno 3-4 posiłki mleczne jeść jak ma ok. 6 mies. jak na piersi to może być więcej razy :-) Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 07.06.05, 10:01 Pytam bo ja mojemu synkowi - (8 mcy) daję sinlsc 2 razy dziennie i raz w nocy pierś. Czy to wystarczy z mlecznych posiłków? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 07.06.05, 18:47 Wg mnie starczy-skoro ma dostac 3-4 posiłki mleczne, a Ty dajesz 3 posiłki mleczne. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re: Czy SINLACK zastępuje mleczny posiłek? 10.06.05, 07:11 Zastępuje. Wszystko przecież robione jest na wodzie, nawet mleko. Odpowiedz Link Zgłoś