vesnaa 15.02.06, 13:46 Z zawodu i skąd ma tyle czasu,aby go nam poświęcić bez "urzejmości"marki Bebilon? Czy jest mamą geniuszem, czy lekarzem,który posiada tak ogromną wiedzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-ta Re:juz pisze 15.02.06, 13:53 Skończyłam studia pielęgniarkie w Poznaniu, mam specjalizacje i naście kursów zdobytych w przeciagu 14 lat pracy w zawodzie w tym pediatrii, rehabilitacji dla dzieci i kardiologii dla dorosłych( OIOM ). Od ok. 3 lat nie pracuje w zawodzie a moja obecna praca pozwala na częsta bytnośc na forum, zwłaszcza tym butelkowym, moim ulubionym:-)Bez uprzejmosci marki Bebilon i za wspaniałomyslnością eksperta, który mnie jeszcze stąd nie wygonił:-)))Jestem tez mama 20m Igora nad którym opieka dała mi więcej niz niejedne studia:-))))O ile pamięc mnie nie zawodzi staram sie pomóc, nie donieście tylko mojemu pracodawcy:-)))Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ursa13 Re:juz pisze 17.02.06, 15:38 Jeśli ktoś Cię będzie chciał stąd wygonić, to ja się oflaguję. :))) ------------------------------------- Beata & Ula (8 IX 2005). Pozdrawiamy! www.babybrabbel.nl/dynban/babybanner/1126178100/4/2/1/255/165/165/0/148/206/urszulka.png Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re:juz pisze 18.02.06, 16:14 A kto miałby wyganiać tak znakomitego pomocnika a czasem zastępcy? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc - nie pierwszy raz ale pewnie Pani nie czytała. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re:juz pisze 20.02.06, 07:08 Czytała:-)))Przez wrodzona skromnośc nie odpowiadam:-))Pozdrawiam również:-) Beata Odpowiedz Link Zgłoś