brynika 16.04.08, 09:19 Zmieniliśmy mleko z nan ha na to własnie z powodu refluksu i anemii (to ar jest wzbogacone w żelazo)Niesety to mleko jest strasznie rzadkie i właściwie nie widać poprawy- mały nadal ulewa. Co robić dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikapie Re: nan ha ar 16.04.08, 09:43 u nas byla poprawa po enfamilu AR. teraz zwykle mleko zageszczamy Nutritonem i tez jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: nan ha ar 16.04.08, 11:07 U mnie jest dużo lepiej po Bebilonie AR Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: nan ha ar 16.04.08, 12:09 Ja daje mojej córeczce Nan Ha i zagęszczam Nurtitonem. Można otrzmać chcianą konsystencje, córce się nie ulewa a je mleczko Ha. Nutriton można kupić w aptece bez recepty, k.20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: nan ha ar 16.04.08, 14:15 Witam, a jest pani pewna ze to jest NAN HA AR ? Bo do niedawna Nestle nie miało jeszcze takiego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
brynika Re: nan ha ar 16.04.08, 15:41 No właśnie to nowość. Mąż wczoraj dostał. nazywa się dokładnie Nan ar hypoalergiczne. Mleko oczątkowe w proszku dla niemowląt ze skłonnością do ulewania pokarmu, wzbogacone w żelazo.Muszę dodać że fatalnie się je miesza- zostają koszmarne grudy. To dziwne bo mały od początku był na nan ha i tego problemu nie było.Substancja zagęszczająca tutaj to skrobia ziemniaczana Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: nan ha ar 18.04.08, 13:10 Witam, proponuje w takim razie przejsc na inna mieszanke typu Ha i zageszczac Nutritonem Odpowiedz Link Zgłoś