oskar198 23.07.08, 11:22 dziewczyny mam pytanie,po jakim czasie stosowania enfamil ar 1 zauwazylyscie u swoich dzieci znaczna poprawe,z gory dziekuje za odp. i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelllia Re: raz jeszcze ulewanie 23.07.08, 11:27 Mój w ogole nie mógł jeść enfamilu AR. On jest zagęszczony skrobią ryżową, która szybko na powrot staje sięrzadka. Julek strasznie mi chlustał tym mlekiem, nawet po 1,5 godz. Sprawdził się za to bebilon AR (zagęszczony mączką z chleba świętojańskiego, która dużo dłuzej jest gęsta) a teraz daję mu zwykly enfamil premium i zagęstnik nutriton. Jest super bo nutriton to też mączka. Jak pierwszy raz dałam bebilon AR to od razu nie ulewał, już od pierwszego karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.b.1 Re: raz jeszcze ulewanie 23.07.08, 11:40 U nas enfamil tez niedzialal,dodatkowo maly niechcial go pic.Zmieilismy na inne mleko AR i od pierwszej butli byla poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanei Re: raz jeszcze ulewanie 23.07.08, 13:36 ja też polecam Bebilon AR, synek ulewał notorycznie, kilka razy po każdym karmieniu, a odkąd zastosowaliśmy Bebilon AR nie ulewa praktycznie wcale Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: raz jeszcze ulewanie 24.07.08, 21:02 Witam, W razie braku poprawy mozna rozwazyc podanie zagestnika Nutriton do dotychczasowej mieszanki Odpowiedz Link Zgłoś
oskar198 Re: raz jeszcze ulewanie 25.07.08, 10:37 dziekuje bardzo za wszystkie rady,chyba rozwaze podanie nutritonu,bo maly po enfamilu rzeczywiscie przestal ulewac, ale bardziej placze i malo spi,pobolewa go brzuszek, podaje mu tez 1 saszetke lacidobaby Odpowiedz Link Zgłoś