magdalena0205 18.10.08, 15:49 czy ktos tym mlekiem jeszcze karmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusiapiotrowska Re: bebiko 18.10.08, 19:06 witam! moja corcia ma 4 miesiace. od dwoch miesiecy daje jej Bebiko 1.mała bardzo dobrze je toleruje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena0205 Re: bebiko 18.10.08, 20:12 moja tez ale z tego co tu czytam to mnostwo ludzi jakimis potwornie drogimi specyfikami karmi maluchy.ja przy jej apetycie chyba bym zbankrutowala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: bebiko 19.10.08, 14:05 Na początku karmiłam Bebilonem.Ale ze mam bliźniaki to po 5 miesiacu zamieniłam na Bebiko2R.Wypijają hektolitry mleka i też bym zbankrutowała.Ale zebyś nie myślała że chodziło mi tylko o kasę a zdrowie dzieci miałam gdzieś.Najpierw dużo czytałam,oglądałam,porównywałam skład itp.Mleko Bebiko i Bebilon produkuje ta sama firma.Składem róznią się minimalnie i naprawdę nie wiem czemu taka różnica w cenie.A co najważniejsze dzieci różnicy w smaku nie zauważyły. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.2 Re: bebiko 19.10.08, 19:23 pewnie, że karmi:) ja karmiłam enfamilem, potem chwilę bebilonem i Jasiek dostał skazy, teraz jest na nutramigenie wspaniałym, ale słyszałam, że sporo osób karmi bebiko i że to dobre mleko, ja tym była karmiona, mama mi mówiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: bebiko 19.10.08, 23:21 Karmi, karmi:-). Moja 3,5-letnia córka wychowała się na Bebilonie, bo służył jej znakomicie. Syn po nim ulewał jak czort, a jak w weekend brakło Bebilonu i kupiłam Bebiko, to się okazało, że po nim tak nie ulewa. I zostałam przy Bebiko. Skład jest praktycznie identyczny, minimalne, niemal zerowe różnice, a tańsze (co przy moim żarłoku ważne:-))Poza tym Bebiko się unowowcześniło:-). Ma prebiotyki, pojawiło się fajne Bebiko 2 Smaczny sen. Ja tam sobie chwalę:-) Odpowiedz Link Zgłoś