18.10.08, 15:49
czy ktos tym mlekiem jeszcze karmi?
Obserwuj wątek
    • alusiapiotrowska Re: bebiko 18.10.08, 19:06
      witam!
      moja corcia ma 4 miesiace. od dwoch miesiecy daje jej Bebiko 1.mała
      bardzo dobrze je toleruje.
      pozdrawiam
      • magdalena0205 Re: bebiko 18.10.08, 20:12
        moja tez ale z tego co tu czytam to mnostwo ludzi jakimis potwornie drogimi
        specyfikami karmi maluchy.ja przy jej apetycie chyba bym zbankrutowala;-)
        • bweiher Re: bebiko 19.10.08, 14:05
          Na początku karmiłam Bebilonem.Ale ze mam bliźniaki to po 5 miesiacu zamieniłam
          na Bebiko2R.Wypijają hektolitry mleka i też bym zbankrutowała.Ale zebyś nie
          myślała że chodziło mi tylko o kasę a zdrowie dzieci miałam gdzieś.Najpierw dużo
          czytałam,oglądałam,porównywałam skład itp.Mleko Bebiko i Bebilon produkuje ta
          sama firma.Składem róznią się minimalnie i naprawdę nie wiem czemu taka różnica
          w cenie.A co najważniejsze dzieci różnicy w smaku nie zauważyły.
    • ruda.2 Re: bebiko 19.10.08, 19:23
      pewnie, że karmi:) ja karmiłam enfamilem, potem chwilę bebilonem i Jasiek dostał
      skazy, teraz jest na nutramigenie wspaniałym, ale słyszałam, że sporo osób karmi
      bebiko i że to dobre mleko, ja tym była karmiona, mama mi mówiła:)
      • joasia33 Re: bebiko 19.10.08, 23:21
        Karmi, karmi:-). Moja 3,5-letnia córka wychowała się na Bebilonie, bo służył jej
        znakomicie. Syn po nim ulewał jak czort, a jak w weekend brakło Bebilonu i
        kupiłam Bebiko, to się okazało, że po nim tak nie ulewa. I zostałam przy Bebiko.
        Skład jest praktycznie identyczny, minimalne, niemal zerowe różnice, a tańsze
        (co przy moim żarłoku ważne:-))Poza tym Bebiko się unowowcześniło:-). Ma
        prebiotyki, pojawiło się fajne Bebiko 2 Smaczny sen. Ja tam sobie chwalę:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka