Dodaj do ulubionych

"Czekolada"

08.11.10, 09:42
J.Harris jest jedną z pozycji które wybrałam w ramach wyzwania "Portrety kobiet",zaczęłam ją po raz kolejny i odłożyłam,nie wiem dlaczego mi nie leży.Warto skusić się i czytać dalej? Czy jednak się poddać i jasno stwierdzić że to moja porażka? Film widziałam, może to dlatego, zwykle najpierw czytam książkę a potem (b.rzadko) oglądam film.
może tylko ten początek tak mi nie idzie a od 50 str. np nie będę się mogła oderwać? Czy czytałyście tą pozycję,jeśli tak to proszę mni zachęcić smile
Obserwuj wątek
    • rurka-z-kremem Re: "Czekolada" 08.11.10, 13:19
      forum.gazeta.pl/forum/w,63251,87260611,87260611,_Czekolada_Joanne_Harris.html?t=1289218688885
      Mnie się bardzo podobała ta książka. Ale ja lubię takie fantastyczne klimaty... tongue_out
      • anetapzn Re: "Czekolada" 08.11.10, 14:25
        rurka-z-kremem napisała:

> Mnie się bardzo podobała ta książka. Ale ja lubię takie fantastyczne klimaty...
        > tongue_out
        Ja też byłam zachwycona ksiażką. Czytaj, warto, nie leń się i nie poddawajsmile. Film też mi sie podobał, tak an marginesie to jedna z niewielu adaptacji filmowych które w ogóle mi się podobaly, z reguły adaptacje nie umywają sie do ksiażki.
        • moleslaw Re: "Czekolada" 08.11.10, 15:57
          Nie dam się zatem i przeczytam tyle tam zachwytów, no i w czekoladę się zaopatrzę.
    • megi1973 Re: "Czekolada" 09.11.10, 14:10
      "Czekolada" mi się podobała-te opisy cudeniek z czekolady mniamm
      • anetapzn Re: "Czekolada" 09.11.10, 14:34
        megi1973 napisała:

> "Czekolada" mi się podobała-te opisy cudeniek z czekolady mniamm
        Cicho, na diecie jestemsmile. Film tez pod tym względem" koszmarnie" apetyczny i podły dla osób uwielbiajacych czekoladę, a będących na diecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka