Dodaj do ulubionych

Wielkie Biografie problem...

29.08.11, 21:49
Witam Wszystkich.
Zamówiłam sobie prenumeratę wielkie biografie i już byłam happy bo naprawdę fajna seria. Przyszło mi chyba 7 czy 8 numerów i od tej pory ciszauncertain Może Wy drogie mole wiecie co może być przyczyną tego że nie przysyłają mi reszty. Wycofali serię czy co???
Ktoś z was też tak miał?
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: Wielkie Biografie problem... 30.08.11, 09:11
      Ja kupuję w kiosku, kupowanie skończyłam na 13 tomie i wiecej w kiosku nie widziałam. też zastanawiałam sie nad prenumeratą, ale po rozmowie z pania z wydawnictwa zrezygnowałam- zniechęciło mnie przysyłanie bez pokwitowania. Kiedyś z De Agostini zbierałam kolekcję lit. antycznej i też przysyłali bez pokwitowania, rachunek w przesyłce i wszystko było ok. do ok 30 tomu, a pózniej zaczęły przesyłki nie docierac, pisałam do nich listy, nich nie pomagało, straszyli mnie firmą windykacyjną, w końcu sprawa oparła sie o rzecznika praw konsumenckich, więc uważajcie na prenumeraty wysyłane bez pokwitowania (listem zwykłym).
      • moleslaw Re: Wielkie Biografie problem... 20.10.11, 17:27
        Zdecydowanie polecam kiosk jako miejsce zakupu, prenumerata teczkowa i spokój. Zadzwoń do wydawnictwa i zapytaj o szczegóły.
        • moleslaw Re: Wielkie Biografie problem... 12.01.12, 22:29
          U nas w kioskach pojawiły się ponownie biografie od nowa, ja z kolei kupiłam biografię Henryka Sienkiewicza.

forum.gazeta.pl/forum/f,63251,_MOLE_KSIAZKOWE_.html
        • anetapzn Re: Wielkie Biografie problem... 13.01.12, 08:46
          moleslaw napisała:

> Zdecydowanie polecam kiosk jako miejsce zakupu, prenumerata teczkowa i spokój.
          > Zadzwoń do wydawnictwa i zapytaj o szczegóły.
          Zamawiam w wydawnictwie bezpośrednio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka