Dodaj do ulubionych

Promocja w Empiku

03.10.11, 10:19
Dziewczyny na stronie Empiku jest do jutra fajna promocja. Jeżeli kupisz dwie książki to trzecia jest za 2groszesmile
ja już oczywiście się skusiłam.
Kupiłam 3 część " Cukierni pod Amorem" "Nakarmić wilki" Nurowskiej i "Matki ,żony czarownice". W sumie za 3 zapłaciłam 66zł. Myślę,że warto choć już oczywiście sobie obiecywałam,że żadnych nowych książek nie kupuję!!!! Ale zawsze mnie coś skusisad((
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Promocja w Empiku 04.10.11, 11:38
      Dzięki za alert ! W takim razie rozwiązał mi się problem pewnego zakupu, lece na stronę Empiku smile
    • joankawm Re: Promocja w Empiku 04.10.11, 20:46
      Inez, mam ochotę na te Matki, żony i czarownice, daj znać czy warto kupić. Cukiernię kupię na pewno!
      • inez21 Re: Promocja w Empiku 05.10.11, 11:23
        też mi jakoś wpadła w okosmile jak tylko przeczytam dam znać czy wartosmile
        • jk3377 Re: Promocja w Empiku 06.10.11, 08:01
          zdołałam sie powstrzymać...obiecałam sobie,ze na razie nie bede kupowała...a promocja niezłasmile
          • ona_007 Re: Promocja w Empiku 06.10.11, 15:04
            a ja sie obraziłam na merlina i na empik i nawet jakby i złote góry obiecywali to u nich nie kupię .

Na empik za to ze wykupił gandalfa a na merlina za to ze nie wiedza co mają na stanie magazynowym .
            Zresztą i tak mam w tym miesiacu szlaban na kupowanie - we wrześniu zaszalałam za bardzo i na październik nie starczyło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka