Dodaj do ulubionych

Czytnik e-booków

05.02.13, 11:21
zastanawiam sie nad kupnem. poradzcie na co zwrocic uwage, co jest wazne, jaka wielkosc najlepsza, czy firma jest istotna czy to tylko cene podwyzsza. podpowiedzcie molowiwink
Obserwuj wątek
    • jk3377 Re: Czytnik e-booków 05.02.13, 19:34
      jejku, nikt nie ma?
      zamierzam pooszczedzac troche w kolejnych latach, stad ten pomysl...i tak wole kartki,ale skoro mozna i tak..
      • maniaczytania Re: Czytnik e-booków 05.02.13, 19:49
        ja mam smile dostalam na urodziny, juz tu pisalam nawet wink

Mam Prestigio, numeru teraz nie pamietam. Jestem zadowolona bardzo, cena przystepna, jest cienki, lekki, wygodny. Mozna tez na nim sluchac audiobookow (obsluguje tez chyba filmiki).

Obsluguje wszystkie rodzaje formatow ksiazek (e-pub, mobi, pdf, word itd. itp.), nie ma wiec potrzeby zakupu tylko w jednym formacie (jak Kindle) czy przeformatowywania za pomoca jakiegos innego programu.
        • jk3377 mania 06.02.13, 14:13
          bardzo cie prosze, zerknij na nr jesli mozesz, bo tez nad tym sie zastanawiam, pomiedzy dwoma nr i dwoma cenami (roznica 100złuncertain)
          1 - Prestigio Nobile PER3464B
          2 - Prestigio Nobile PER3574B
          • maniaczytania Re: mania 06.02.13, 18:54
            jk3377 napisała:

> 2 - Prestigio Nobile PER3574B

mam wlasnie ten smile
            tylko on nie ma wi-fi, ale mi to nie przeszkadza wcale
            • jk3377 Re: mania 06.02.13, 21:51
              dziekismile
              ten 1, drozszy, tez nie ma, jest tylko cieńszy duzowink
              zaczynam dzialania namawiające na zakup-przekonuje o oszczedzaniu hahah ze niby nie bede juz tyyyle kupowac papierowych ksiazek...hmmm zobaczymysmile
              • maniaczytania Re: mania 06.02.13, 22:24
                jk3377 napisała:

> zaczynam dzialania namawiające na zakup-przekonuje o oszczedzaniu hahah ze niby
                > nie bede juz tyyyle kupowac papierowych ksiazek...hmmm zobaczymysmile

u mnie wieksze wrazenie robi to, ze nie bede kolejnych polek zajmowac wink
                • jk3377 Re: mania 07.02.13, 07:59
                  o, to tez jest argument dla mojego Mwink
    • jk3377 Re: Czytnik e-booków 09.02.13, 15:12
      po kilkudniowych negocjacjach, doczytywaniu i zastanawianiu sie, w koncu zdecydowalismy,ze bedzie to prezent urodzinowy dla mnie hahah to po 1, po 2 jednak na prestigio 3464BC- zeby mial wyswietlanie e-lnk (mąż stwierdzil,ze jak mam potem narzekac na oczy, to lepiej juz taki), a po 3 bede juz go chyba miala dzisbig_grin jestem ciekawa jak mi to pojdziewink
      • jk3377 mam:-) 11.02.13, 18:20
        jest supersmile
        ale ja, jak to ja, zawsze cos hahah przydalaby sie jeszcze jedna opcja zwiekszania czcionki...bo niektore pdf sa w strasznie małych i nie powieksza tak jak bym chciala... no i musze wiecej plikow w innych miec a niekoniecznie w pdf, na ktore jakos sie nastawilam.
        poza tym swietnie, wszystko w jednym malym czytniku, jejkusmile))
        szukam jeszcze czy tapete mozna zmienic zeby po wyłaczeniu nie byl firmowy ekran. a, no i etui porzadne musze znalezc.
    • jk3377 Re: mania 10.07.13, 22:57
      odebrałam i wysłałam. dziękismile
    • jk3377 Miszczuk-Córki swoich matek 15.12.13, 18:30
      kto się podzieli ebookiem?smile kilka osob czytało już, moze wlasnie na czytniku. pieknie proszę jeśli ktos moze sie podzielić. jk3377@gazeta.pl
      • maikka4 Re: Miszczuk-Córki swoich matek 22.01.14, 19:10
        Jakie są Wasze opinie na temat e-booków? Sama się zastanawiam nad zakupem ale nie wiem czy warto i nie wiem jaki. Doradzicie?
        • jk3377 Re: Miszczuk-Córki swoich matek 23.01.14, 18:04
          KUPOWAĆ! Warto! Obojetnie jaki, byle mial e-ink i odczytywał minimum pdf, epub i mobismile
          • kanna Re: Miszczuk-Córki swoich matek 26.01.14, 21:17
            Mój tylko mobi czyta, ale za to ma podświetlenie ekranu. Za to podświetlenie go kocham.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka