slonecko_w_balerinkach 05.10.08, 22:17 W czwartek mam proseminarium. Mamy się zastanowić nad tematem pracy licencjackiej. Zastanawiam się nad dwoma tematem: O dzieciach w bibliotece i niepłnosprawnych. Bardziej skłaniam się ku dzieciom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makubata Re: Licencjat 06.10.08, 15:44 No, slonecko to fajny temat Masz jakies doświadczenia w tym temacie? Na mysli mam - czy np miałaś praktyki w bibliotece dla dzieci lub jakims oddziale dla dzieci w większej bibliotece? Odpowiedz Link
jk3377 Re: Licencjat 06.10.08, 16:56 oba tematy moga byc ciekawe i potrzebne...zalezy ktore mimo wszystko jest dla ciebie blizsze i lepiej ci sie bedzie pisac,badac etc. napisz o decyzji)) Odpowiedz Link
slonecko_w_balerinkach Re: Licencjat 07.10.08, 22:20 Chyba będzie dla dzieci. Bliższy jest mi temat niepełnosprawności- bo sama jestem niepełnosprawna. Znaczy się niewiele widzę. Ale zbiory dla niepełnosprawnych są rzadkością w bibliotekach w małych miastach, nie oszukujmy się. Za to biblioteki, oddziały dla dzieci są bardziej powszechne. Nawet w moim mieście jest oddział dla dzieci i dorosłych. No i bardzo lubię dzieci Odpowiedz Link