Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:51 Ktora szkola najlepeij przygotuje do studiow informatycznych? Pkt. na koneic bede mial kolo 156 i narazie mam 4 na pierwszym wyborze. co myslicie, zmeinic cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:56 Mowa tu oczywiscie o LO (w moim przypadku LO IV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjlkj Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 18:17 Chyba lepsza byłaby III Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luelle Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:31 jak liczysz na tak wysoką punktację tobym radziła zmienić na wyższe poziomem LO. jeśli chodzi o przedmioty ścisłe (informę pewnie też) to może spróbuj ósemkę, trójkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:43 no punktacji jstem pewien na 90% na 100% cos powyzej 145 bo testow wynikow nie znamy. a o osemce i trojce sie tyle zelgo nasluchalem.. ze to do psychiatry wiara z osemki chodzi bo nei wytrzymuje, w trojce cos nei tak ze zgraniem i oglna atmosfera, sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:06 spróbuj do innych, nie wiem czy w marynce jest info, jest w dwójce, w jedynce (chyba)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:21 Możesz próbować iśc do Ósemki :) Poziom matematyki i informatyki w klasach mat-fiz-inf jest wysoki. A gadanie o wizytach w psychiatrykach uczniów 8LO to głupoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Mat- Inf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 01:14 chyba jednak 8, na infie na PP(WiIZ) pelno jest absolwentow tej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś