Gość: kamila IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.09, 15:33 j.w. Proszę o opinie osób, które miały tam wesele. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala mi Re: Restauracja Centralna IP: 80.51.140.* 12.09.09, 16:08 jesli chodzi o mnie to same superlatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Restauracja Centralna IP: 80.51.140.* 12.09.09, 18:04 PORAŻKA!!!! lokal może i gut ale obsługa?? TOTALNE DNO. Najesz się ale o 5-tej rano bo do tego czasu jedzenia to na oczy nie zobaczysz. W RELAXIE wszystko donoszone na bieżąco kelnerki aż się uwijały a tu jak dostaniesz zimne przekąski o 16-tej to do 4-tej rano zapomnie o czymś innym. O przepraszam słodki to noszą jak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Restauracja Centralna IP: *.chelmno.mm.pl 12.09.09, 18:36 Głód, smród i ubustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Restauracja Centralna IP: 89.231.149.* 12.09.09, 18:50 Żeby oceniać to trzeba bywać i mieć skalę porównawczą. Centralna moim zdaniem jest the best i jest jedyną restauracją z prawdziwego zdarzenia w Chełmnie a ponadto z tradycjami. Powstają jakieś pseudo karczmy, lecz są to substytuty przeznaczone dla motłochu pozbawionego smaku i ciążącego do swoich siermiężnych przodków, tak jak ich właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Restauracja Centralna IP: 80.51.140.* 12.09.09, 18:54 Miałem wesele w tym roku i nie mogę nawet słowa złego powiedzieć o tej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Centralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 22:45 A ja ostatnio bylam tam na obiedzie zamowilam sobie sznycel wolowy myslam super w koncu zjem co lubie a dostalam pomielone mieso i zrobione w kotlet i w dodatku duzo za duzo tluszczu i napewno nic juz u nich nie zamowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Centralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 22:46 tez proponuje relax mialam wesele tam super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Restauracja Centralna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.09, 23:00 Byłem rok temu jako gość na weselu w Centralce i szczeze powiem porazka!!!Jedzenie było donoszone ale co z tego ze zimne kelnerzy sie nie wyrabiali i bardzo opryskliwi pozatym wiem ze drogo!!! Ogolnie w naszym Chełmnie polecam tylko Relax- jedzenia bardzo duzo i podawane chociaz ciepłe a kelnerki ładne miłe i zawsze usmiechniete!A pani kierownik zna sie na rzeczy! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Restauracja Centralna IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.09, 18:53 Miałam tam wesele i szczerze polecam-zarówno jedzenie jak i obsługa na wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś