Dodaj do ulubionych

Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza!

IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.09, 20:28
On zrobi wreszcziep orzadek z poganstwem i innowiercami i wybuduje
nam nowy piekny kosciół dla wiernych w okolicy osiedl
Obserwuj wątek
    • Gość: all Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 77.255.31.* 27.11.09, 21:02
      Kogoś pogieło zdrowo? Nawet tak nie żartuj.
    • Gość: Wincenty Popieram IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.09, 21:34
      Popieram, Ksiadz zaprowadzi porzadek i bedzie uczciwie zarzadzał
      miastem. Niezły pomysł Pani Janino z tym by wybudowac koscioły przy
      osiedlach by ludzie nie musieli daleko chodzić! Popieram
      • Gość: przestraszony Wincenty IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.09, 22:08
        Ty przestan w weekend ludzi straszyć.
        Zamknij sie w ciemnym kacie i poczytaj.
        wyborcza.pl/1,75477,6630393,Dzieci___ofiary_ksiezy.html
        • Gość: Janina Re: Wincenty IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.09, 22:12
          Te dzieci były prowadzone przez szatana by zniewolic Duspasterzy,
          niestety niektórzy poddali się i ulegli tym pokusom
    • Gość: JA Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 94.254.135.* 27.11.09, 22:17
      Ksiądz Dziekan j e s t jakby "burmistrzem" dla całej Parafii Farnej i dla
      całego Dekanatu Chełmińskiego- i Jego zarządzanie jest wspaniałe pod każdym
      względem- czy to w kwestii Wiary, czy kierowania Parafią i dekanatem. Wystarczy
      np. spojrzeć na Kościół Farny i postępujące prace remontowo- konserwatorskie.
      Także więc Jego wkład w życie społeczne i kulturowe Naszego miasta jest bardzo duży.
      Nie wspomnę też, o podobnej opinii do mojej, w Toruńskiej Kurii Biskupiej!
      • Gość: q Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:27
        tak, tak. Kto wierzy w Boga ten ma rację----i tak se umieramy od
        stuleci w "ImIĘ BOGA';
    • Gość: miron Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.09, 22:52
      Fajno by bylo
    • Gość: xxx Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.09, 23:21
      mocherowcu jeden co ty bredzisz - z czym do ludu !!! Poczytaj se coś może gazete a nie takie bzdury mi wypisujesz
      • Gość: ooo Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.09, 09:07
        Janino ty masz coś z głową
        • Gość: brat Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.09, 09:11
          Janina pomyliła fora. Miala sie zalogowac do ojca doktora
          dyrektora,a przez przypadek tu trafila.Jednak ja po katolicku -
          wybaczam
          • Gość: marta Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 80.51.140.* 28.11.09, 09:17
            Ludzie Wam wszystkim odbiło....Nie macie nic do roboty chyba....
    • 73kaktus Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! 28.11.09, 11:14
      A ja proponuję Religijną Radę Burmistrzów czyli: Dwaj proboszczowie,
      pastorzy protestanccy (adwentysta i zielonoświątkowiec) i szef od Świadków
      Jehowy. Ale byłby "młyn" :) Za Walkowiakiem jako księdzem nie przepadam, ale
      jako odnowiciel chełmińskich zabytków jest bezbłędny. Zna się chłop na robocie i
      widać tego efekty!!!
      A ponadto Janino. Czy osoba duchowna może piastować takie urzędy?
      • Gość: bankier Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.09, 12:21
        Nie wiem czy trzeba sie znac na robocie jak 3/4 kasy daje
        znienawidzona przez niektorych unia europejska a reszta w
        wiekszosci jest finansowana przez miasto z naszych podatków?
        • Gość: all Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 14:29
          Gdyby nie unia nic by nie odnowił jak do tej pory.Kościoły powinni
          odnawiać za pieniądze z watykanu a nie społeczeństwa.
    • 73kaktus Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! 28.11.09, 16:26
      Unia daje pieniądze na ochronę zabytków a nie kościołów jako takich. A jeśli
      nasze kościoły spełniają te kryteria to dobrze. W końcu to w głównej mierze dla
      nich do Chełmna zjeżdżają turyści.
      • Gość: all Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 17:16
        No widzisz wychodzi na to,że on nic wielkiego nie robi tylko wydaje
        kasę społeczną,ktorą daje unia
    • 73kaktus Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! 28.11.09, 18:58
      No jo. Tylko kasę też trzeba umieć mądrze wydać. Pamiętaj że to są zabytki,
      które wymagają odpowiednich technik renowacyjnych a z Tego co mi wiadomo "Waluś"
      jest po studiach konserwatorskich.
      • Gość: konserwator Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.09, 19:46
        A co "Waluś" ma z tym wspolnego oprocz tego, ze to jego obiekty sa
        rewitalizowane? Zakres prac przygotowuja specjalisci projektanci a
        realizuja firmy konserwatorskie.
        • Gość: ja Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 08.12.09, 22:27
          no rzeczywiscie z Chociszewskiego jest strasznie daleko do fary, ze
          Sklodowskiej, Kopernika i Raszei jeszcze dalej do Palotynow, dosklwnie kilometry.
          najlepiej siedzcie z du** na kanapie i ogladajcie msze na TV trwam drodzy
          "katolicy"!
          • Gość: siostra Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 09.12.09, 14:28
            Bzdury!!
    • Gość: qwerty Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 89.231.148.* 09.12.09, 14:37
      ksieza itd nie moga obejmowac stanowisk politycznych heh moim zdaniem i dobrze
    • Gość: wyborca Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 94.254.137.* 11.12.09, 02:24
      Szkoda bo osobo duchowna jest dobrze postrzegana przez spoleczenstwo.
      • Gość: qwer Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.09, 08:09
        Wyborco - chcialeś chyba powiedzieć, że osoba duchowna jest dobrze
        postrzegana przez mniejszość spoleczeństwa?
        • Gość: JA Re: Ksiądz Proboszcz fary na burmistrza! IP: 188.33.42.* 11.12.09, 10:38
          Nie! Właśnie osoba duchowna, jest bardzo d o b r z e postrzegana przez większość
          społeczentwa, za to właśnie, nie jest postrzegana przez tą mniejszość- właśnie
          taką jak ty ! ! !
          Jakoś wyznawców wyznania Rzymsko- katolickiego jest w i e c e j w Polsce, (na
          szczęście najwiecej), niż innowierców czy jakże "wspaniałych" ateistów. Hahahah
          I chocbyś na głowie stanął, to nic Kościołowi nie zrobisz! Kościół przetrwał
          ponad 2000 lat i prztrwa nadal- bez względu na to co Go spotka. Nawet wojny
          światowe, nie były w stanie naruszyć globalnej pozycji Kościoła!
          Zapamiętać! ! !
          • Gość: Wyborca Ksiadz nie ksiadz a kradł bedzie tak samo jak inni IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.09, 10:57
            Ksiadz tez jak poczuje pieniadze to bedzie kradl jak inni zlodzieje
            w koncu to tez czlowiek tylk oze ma taki zawod ze naucza bibli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka