Dodaj do ulubionych

BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA

IP: 62.233.185.* 13.02.04, 22:44
Czy ktoś może mi odpisać co słychać w Chełmnie bo jestem od 30 tu lat poza
Chełmnem pewnie się zmieniło dużo na leprze.Trochę zwiedziłem świata ale
niewidziałem piękniejszego miasta jak Chełmno na stałe mieszkam na śląsku
proszę niech ktoś odpirze..........
Obserwuj wątek
    • Gość: JZS Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 23:56
      www.narrator.republika.pl
      www.chelmno.republika.pl
      plus inne
      • Gość: GÓRNIK Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 62.233.185.* 15.02.04, 22:25
        Muminek jestem zły bo dowiedziałem się że mam być w poniedziałek w Budapeszcie
        służbowo i mam tam być 30 marca.
    • Gość: Muminek Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 00:34
      Melon zamienił się w górnika,
      Czyżby się wstydził swego nicka? :)))
      • Gość: gfm Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:17
        śmieszne ha ha ha poeta
        • Gość: GÓRNIK Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 62.233.185.* 14.02.04, 12:40
          Muminku co ty bredzisz czy aby czujesz się dobrze o jakim melonie ty muwisz.
          A morze ty wogule nie słyszysz co ty muwisz.......
          • Gość: Muminek Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 13:29
            To co napisałęm to nie bredzenie
            Tylko faktów kojarzenie :)))

• Re: Do MISS IP: 62.233.185.*
            Gość: Melon 29.12.2003 13:50 odpowiedz na list

Piszcie do żeczy bo piszecie same bzdury zniechęcacie do przyjazdu turystuw
            a przecież Chełmno to piękne miasto.A wiem bo urodziłem się w tym pięknym
            mieście iwychowałem się Chełmnie.Dziś mieszkam na śląsku mam żonę ślązaczkie
            jak ona czyta takie bzdury to szlak jątrafia i muwi jak można srać w swoje
            gniazdo.Wieszcie mi objeżdziłem puł europy i nigdzie nie słyszałem żeby ktoś
            tak zaciekle pluł w swoje gniazdo FE..FE.FE.FE

• Gość: Górnik Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 62.233.185.* 14.02.04, 21:11
              To zle kojarzysz muminek podrugiej stronie wisły jest lazaret z czubkami to jest
              w świeciu morze byśtam sobie pokojarzył życzę ci z całego serca. z poważaniem
              górnik
              • Gość: Muminek Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 21:28
                Rozśmieszyłeś mnie do łez,
                Czyżbyś uczył się tam też? :)))
                • Gość: Górnik Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 62.233.185.* 14.02.04, 21:45
                  Nie ale świetnie się bawię pani-nie muminek
                  • Gość: gfm Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 23:20
                    to jest właśnie jeden z przedstawicieli tego miasta są inni lepsi od niego ale
                    jest ich mało
      • Gość: GÓRNIK Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 81.210.75.* 18.07.04, 22:54
        Hej muminek wruciłem z Budaoesztu mam urlop trzy tygodnie i mam zamiar
        odwiedzić siostre brata i siostrzenice która mieszka na ul.Podgónej acha i
        ciebie trochę podenerwować........
    • Gość: Górnik Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: 62.233.185.* 14.02.04, 23:25
      Ej muminek co jest z tobą wymyśl jeszcze coś bo zaczynam się nudzić.chyba cię
      zaczynam lubić jak przyjadę do Chełmna to postawię ci piwo a jak jesteś kobietą
      to wręczę ci różę
      • Gość: Muminek Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 23:39
        O!!! Co za zmiana
        W stylu pisania :)))
      • Gość: rodak z Chelmna Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 14:45
        Chelmno jest " The best town in the World "
        • luzak83 Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA 22.02.04, 22:53
          mayby
    • Gość: George W. Buhh Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 09:23
      powiem ci tak ze niczego nie straciles bo ja mam juz dosyc tej dziury zabitej
      dechami . poza tym nic tu sie ciekawego nie dzieje
      • Gość: grzegorzfm Re: BYŁY MIESZKANIEC CHEŁMNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:45
        George W. Buhh ma trochę racji przyjedz zobacz jak niszczeją zabytki i całe
        miasto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka