Gość: Niszczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 23:42 Moja Vectra 2.0 objedzie wszystkie auta z Chełmna. Pisze to wam abyście nie próbowali przypadkiem mnie prowokować. Bo wasz opór w oddawaniu hołdu mojej osobie i marce opel jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: Street IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 08:52 buchachacha, rozbawiłeś mnie z rana, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Street IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:17 a tak po za tym wszystko ok???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiatacz Re: Street IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.10, 14:05 Kilka lat temu kupiłem golfa II, włożyłem w niego dużo kasy i serca, aby miał więcej mocy (końcówke wydechu, filtr powietrza, chip, spojlery itp). Teraz jeżdżę nim ponad 200 na autostradzie do Gdańska i wyprzedzam wszystkie ople, audi i skody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [p Re: Street IP: *.tvgawex.pl 04.05.10, 14:17 oj vectra 2.0, śmiech na sali hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Street IP: *.tvgawex.pl 04.05.10, 19:26 2.0 w oplu to jedynie turbo 4x4 jedzie, ale taką vectrę trafić trudniej niż poloneza bez rdzy i gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łopiel Re: Street IP: *.tvgawex.pl 04.05.10, 15:01 niedługo będziesz mówił na te G.... z ruskim akcentem OPIEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Street IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 19:08 mam v i bardzo zaluje szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niszczyciel Re: Street IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 15:48 Moja Vectrunia jest najszybsza a wy musicie sie z tym pogodzic. Bo nie ma lepszego auta w tym miescie niz moja vectra. Najlepsza jest bo najszybsza. Jak ome 2.5 v6 objechalem to bylo szczegolnie mile. A oma juz jedzie jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjkj Re: Street IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.10, 16:39 Jak zobaczysz zielonego ospoilerowanego golfa II to nic lepiej nie próbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niszczyciel Re: Street IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 20:23 To ze masz golficza (prawie jak moskwisz tylko gorsze) z grzenda nad szyba to dobrze. Masz ciezsze auto wiec przegrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Street IP: *.tvgawex.pl 09.05.10, 02:07 boże macie problem.. jak "niszczyciel" jest taki kozak to załatwcie sobie to z nim w praktyce, proponuje jakiś wyścig i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Street IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 08:05 może gościu z omegi się nie ścigał? wtedy możliwe, że wygrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Street IP: *.tvgawex.pl 06.05.10, 09:23 Napewno masz 115 KM Co to jest? pff :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szafu Re: Street IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.10, 01:51 ale że przepraszam co Ty niby objechałeś? Ome 2.5 V6? ha ha wolne żarty... albo oma była już trupem albo kierowca był pizdą... takie vectry jak Twoja są pięknym oddalającym sie punktem w lusterku Omy 2.5 V6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjuner - wieśman Re: Street IP: *.tvgawex.pl 06.05.10, 20:05 A zauważyliście, że chyba w niemczech się BMW skończyły. Na naszych ulicach znowu zaczynają rządzić Kadety i VW II. Szczególnie jeden mi się opel podoba. Kadett tzw. łezka. Zawieszenie wypróte z jakiejś terenówki, mega audio - jednostka centralna pamięta czasy lub jest z tego samego roku co auto wzmachor brak bo poco głośniki - nie ma co napewno pare Rubinów poszło pod młotek i lans wokół rynku. Piżdzi jak cholera ale okularki są szyby otwarte i owszem POZDRAWIAM KIEROWCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ich Re: Street IP: 94.254.235.* 06.05.10, 22:01 Jakby w Chełmnie nie było szybkich i sportowych aut. Schowaj se te swoje " 0 " w buty hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogiNiszczycielu Re: Street IP: *.chelmno.mm.pl 07.05.10, 19:07 no i zajebiscie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monster Re: Street IP: *.tvgawex.pl 08.05.10, 11:45 Tak one sa potowrnie szybkie mam 2.0 16v objezdzam wszystkie 1.9tdi do 140 koni nie maja szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Street IP: *.tvgawex.pl 08.05.10, 11:56 zwykła trolowska ,gimnazjalna prowokacja.Do lekcji dzieci do lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monster Re: Street IP: *.tvgawex.pl 08.05.10, 13:29 Nazywaj sobie jak chcesz :D Prowokacja, podpuszczanie itp... ja ci tylko mowie co moja viki jest w stanie objechac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafu Re: Street IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.10, 02:26 Niszczyciel skoro taka szybka ta Twoja vectra to zapraszam na kreske w przyszły weekend... 1/4 mili ? czy może z punktu A do punktu B? wiesz dam Ci fory i nie użyje 5 biegu... 4 bieg wystarczy żebyś już mnie nie mógł dopędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Street IP: *.cdma.centertel.pl 09.05.10, 02:35 oj kolego ;D 2.0? ;D haha zal zal ;] to co staniesz na kresce? mam ome 2.5 ;] manual;) niby je objezdzasz ;] szacunek naprawde Odpowiedz Link Zgłoś