Gość: Arnold IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 10:52 Mam dosc ciaglego dzwonka domofonu "Ulotki" 5 razy dziennie co najmniej. Ludzie ogarnijcie ! Nie chcemy tych śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Nawał ulotek IP: 81.219.127.* 10.05.10, 21:53 moim zdaniem ulotki są potrzebne, warto wiedzieć co, gdzie, za ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nawał ulotek IP: *.centertel.pl 10.05.10, 22:21 w każdej klatce powinna być półka, ścienny koszyk lub cokolwiek gdzie byłby ulotki a chętni do ich zbierania by je stamtąd brali..bo skrzynka na listy to nie śmietnik żeby ładować w nie wszystko co popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nawał ulotek IP: *.tvgawex.pl 10.05.10, 22:46 magma,presto to juz w pip tych ulotek podsylaja Odpowiedz Link Zgłoś
at31sta Re: Nawał ulotek 11.05.10, 21:15 Przychylam się do tej wypowiedzi. Krew mnie zalewa jak widzę te tony ulotek. Z jednej strony rozumiem roznosicieli którzy rzetelnie chcą wykonać swoją pracę, ale z drugiej strony nie bardzo chcę widzieć te śmieci w mojej skrzynce. W końcu ile można kupować telewizorów, aparatów, żelazek, szczoteczek do zębów proszków do prania, środków czystości itp. Wiele rzeczy kupuje się w miarę potrzeb i żadna promocja nie będzie w stanie mnie zmusić do kupna czegoś czego nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Nawał ulotek IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 22:54 zgadzam sie ! takie koszyki bylyby przydatne.. ale najlepiej zawieszane przed klatka zeby przestali dzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nawał ulotek IP: 57.90.36.* 11.05.10, 10:03 przed klatą to raczej nie...znając życie to osiedlowi huligani pewnie by je podpalali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Nawał ulotek IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.10, 19:10 Najwazniejsze zeby szanowni ulotkowicze przestali zaklocac osiedlowy spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Nawał ulotek IP: *.chelmno.mm.pl 11.05.10, 19:53 W całym cywilizowanym świecie roznoszone sa ulotki i w wiekszosci wkładane do skrzynek pocztowych.Dla malkontentów mam rozwiazanie.Przeprowadzcie sie daleko za Ural.Tego nie sprawdzałem, ale tam prawdopodobnie nie ma ulotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nawał ulotek IP: *.centertel.pl 11.05.10, 20:32 podaj adres to będę Ci przynosić swoje ulotki jak tak bardzo je lubisz, a co do cywilizowanego świata to właśnie w takim świecie są miejsca na ulotki i wtedy nie wrzucają ich do skrzynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Nawał ulotek IP: 87.204.172.* 11.05.10, 21:22 Właśnie te ulotki przywędrowały do nas z cywilizowanego świata a tam wrzucają je przeważnie przez otwór w drzwiach prosto do mieszkania i nikt nie ma problemu.Polacy to naprawdę dzikusy jakich już w europie prawie nie ma.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-1290 Re: Nawał ulotek 11.05.10, 22:48 A moze ktos wezmie pod uwage ze duzo ludzi w ten sposob zarabia??? Ludzie troszke zrozumienia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palaczka Re: Nawał ulotek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.10, 12:13 Spoko spoko,niech nosza.Na zime bede miala czym w kominku rozpalac. Odpowiedz Link Zgłoś