Dodaj do ulubionych

Manipulacja!!!

IP: *.chelmno.mm.pl 21.06.10, 11:12
korwin-mikke.pl/blog/wpis/smierc_dra_ratajczaka_o_czasie_w_tvp_ktory_spot_nie_zostal_wyemitowany_/572
Skonfrontujcie to z wynikami wyborów... Tylko frajerzy płacą abonament...
Widzieliście wczoraj jakikolwiek wieczór wyborczy... ? Wywiady z Olechowskim i
Pawlakiem, a o Korwin-Mikke ani słowa... jakby w ogóle nie startował , a
popierolon@ M.Środa tłumaczy poparcie dla Korwina-Mikke tym , że w każdym
społeczeństwie jest zapotrzebowanie na komediantów... Kula w łeb dla tej
pojeb@nej feministki.
Obserwuj wątek
    • Gość: JKM Re: Manipulacja!!! IP: *.chelmno.mm.pl 21.06.10, 11:15
      Oto – podane przez TVP – ilość czasu poświęconego przez reżymówkę poszczególnym
      Kandydatom:

wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/tvp-zdradza-komu-poswiecila-najwiecej-czasu,1,3299584,aktualnosc.html
      P.Bronisław Komorowski: 43 h 9' 37”.

P.Jarosław Kaczyński: 23 h 19' 15”.

P.Grzegorz Napieralski: 19 h 38' 19".

P.Waldemar Pawlak 13 h 31' 56".

P.Andrzej Lepper: 3 h 22', 52".

P.Bogusław Ziętek 2 h 5' 19".

P.Kornel Morawiecki 1 h 57' 36"

P.Janusz Korwin-Mikke 1 h 41'.

P.Marek Jurek 1 h 23' 10".

P.Andrzej Olechowski 1 h 15' 29 ".

"Jak łatwo policzyć: na „Bandę Czworga” poszło 101 h 22' 14” - a na szóstkę
      pariasów: 11 h 45' – przy czym na p.Leppera więcej, niż na mnie i p.Jurka łącznie!!
      Zwraca uwagę usilne popieranie Lewej Nogi: p.Napieralski miał 13 razy tyle
      czasu, co ja. Po czym czytałem już co najmniej trzy wypowiedzi, że „Grzesiek
      zawdzięcza to swojej wyjątkowej pracowitości....”, dwa razy: „ ...atrakcyjność
      programu SLD...” itp.
      Niektórych niedoinformowanych zdumiewa potraktowanie p.Olechowskiego.
      Przypominam, ze twierdziłem, iż miał On odegrać rolę zagrożenia – na wypadek,
      gdyby w ostatniej chwili JE Donald Tusk, wbrew zakazowi bezpieki, zdecydował się
      wystartować. Gdy to zagrożenie zniknęło, p.Olechowski został porzucony jak stary
      kapeć. Przyznać trzeba, ze tak potraktowany uniósł się ambicją – i odmówił
      wycofania się i poparcia p.Marszałka. Myślę, że po wyborach będzie miał kłopoty.
      Zwłaszcza gdyby się okazało (co bardzo prawdopodobne), że ani ja, ani
      p.Napieralski nie wchodzimy, a Jego głosów zabraknie p.Marszałkowi do zwycięstwa
      w I turze – zasię w drugiej zwolennicy PO wyjadą sobie na zagraniczne wakacje...
      i wygra p.Kaczyński..."
      JKM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka