pawel2401 08.07.10, 01:36 czy wie ktos moze kiedy otwarcie intermarche Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezadowolony Re: intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.10, 14:33 Ja nadal jestem przeciwny otwieraniu tego typu sklepów na takim odludziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abigail Re: intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 13.07.10, 20:18 ty masz zryty beret,żeby nie to niby odludzie to nie miałbyś gdzie się leczyć ponieważ jest tam szpital,ale i tak na głowę za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieboszczyk Re: intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 22:05 Jakie odludzie! Ta ulica należy do najprężniej rozwijających się w mieście. Masz szpital-jak Cię nie wyleczą to możesz udać się na przeciwko. Tam jest super pensjonat-możesz zamówić sobie apartament jednoosobowy, cena niewygórowana bo tylko 500zł na 20 lat, płatne u proboszcza. Ciut wyżej masz salon meblowy, gdzie sklichcą Ci super łoże do nowej sypialni, mało tego-ostrzygą, ogolą, zrobią manicure. A teraz nawet będzie można se za płot skiknąć po zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: intermarche IP: 109.243.136.* 08.07.10, 14:46 Jeśli chodzi o budowany market koło szpitala to wcale nie jest to odludzie dla mieszkańców oś Chociszewskiego i ulic Kwiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.10, 12:46 Przecierz ten market będzie bliżej centrum od reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.10, 18:02 co masz na myśli pisząc centrum? Centrum to część leząca w górnej części miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 09:27 Mam na myśli Stare Miasto w obrębie murów obronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: intermarche IP: *.tvgawex.pl 11.07.10, 09:03 podobno bedą tanie znicze a co do umiejscowienia to super miejsce bo nie ma w tej okolicy zadnego pożądnego sklepu a jak sa to ceny mają zabójcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: intermarche IP: 188.33.180.* 16.07.10, 22:44 ludzi cieszcie się, że będą dodatkowe miejsca pracy ... owszem,może nie za wielką sumę pieniędzy , ale dla bezrobotnego każdy grosz powinien się liczyć Odpowiedz Link Zgłoś