Gość: gość IP: *.chelmno.mm.pl 14.07.10, 23:23 CZy do kogoś kto był na rozmowie w sprawie pracy do sklepu Intermarche na Toruńskiej odezwał się już pracodawca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 01:17 Byłaś na jakieś rozmowie? Urząd pracy Cię tam wysłał? Ja nie byłem na żadnej rozmowie i już kompletuje papiery, czekam tylko na lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:09 ja bylam na rozmowie sama poszlam nie z urzedu pracy ale jeszcze sie do mnie nikt nie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.tvgawex.pl 15.07.10, 14:37 Ja też byłem. Pani która przeprowadzała rozmowy powiedziała że będą do wybranych osób dzwonić po 25 lipca. Rozmowy były podzielone na dwa dni ja byłem drugiego było 25 osób, ale podobnież pierwszego dnia było ponad dwieście osób na rozmowie a zatrudnionych ma być ok 40 osób. Więc nie mam zbytniej nadziei że zadzwonią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 22:42 Nie wiem jak to wygląda na takich rozmowach. Ja ubiegam się na własną rękę. Z racji tego, że mam referencję z innego sklepu mam trochę większą szansę. Zawsze łatwiej jest się przenieść niż starać o ponowne przyjęcie. No i mnie interesują wózki widłowe a tu nie ma zbyt wielu chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zainteresowany Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.tvgawex.pl 15.07.10, 14:52 Nie gadaj głupot że już kompletujesz papiery niby jak się tam dostałeś, robisz ludzi w balona cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 22:34 Po co się odzywasz jak nie jesteś zainteresowany tematem? Pracowałem już wcześniej w intermarche. Ja nie szukam pracy w charakterze sprzedawcy. Badania robie na własną rękę bo są mi potrzebne do odnowienia kwalifikacji. Nikt mnie nigdzie nie wysyłał, a odpowiedni papier jest niestety niezbędny do ubiegania się o pracę. Szukam pracy przy rozładunku coś najbliższego "magazynierowi". Pytam zainteresowanych, ponieważ nic nie wiedziałem o spotkaniu z pracodawcą więc nie rozumiem po co wcinasz się między pieniek a siekierę. O oferty pracy w intermarche możecie podpytać pod numerem 061 665 11 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9999 Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 16:27 do zainteresowany ciekawe w jaki sposó chcesz isc do lekarza przeciesz potrzebne jest skierowanie od pracodawcy a ty piszesz że jeszcze tam nie byles powodzenia u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Praca u Muszkieterów (Intercharche) IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.10, 12:28 moze mi ktos podac nr do kogo dzwonic w sprawie pracy o ulotki? Odpowiedz Link Zgłoś