Dodaj do ulubionych

złodziejski Plus Gsm

IP: *.tvgawex.pl 05.10.10, 17:39
chcałbym sie dowiedziec czy w ostatnim czasie nie zdarzyło sie wam aby wam z konta telefonu na karte nie zaczeła ginac kasa? Dzisiaj doladowałem konto simplusa z nr na abonament kwota w wysokosci 30 zl kwota po godzinie znikneła.Dzwonie do operatora co sie z nia stalo a tam mi powiedziano ze bardzo im przykro ale nic na to nie poradza.Widac pobieraja nauki w Rzadzie tego rudego sku...ela
Obserwuj wątek
    • Gość: ajjjjjj Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.10, 18:47
      złodzieje, ja mam necik z plusa, oddałam modem do reklamacji bo nagle przestał działać i tak leżał tam 4 m-ce. Miesięcznie płace 75 zł, płaciłam gdy modem był reklamowany i co?
      kasy nie oddali, umowy o te 4 m-ce nie przedłużyli. Plus? nie polecam!!!!
    • Gość: l) Re: złodziejski Plus Gsm IP: 89.231.150.* 05.10.10, 23:06
      Hej ja dzis otrzymalam pismo z plusa ze mojej reklamacji nie uwzgledniaja,mi ginelo po 8 -9 zl ,pozniej brali 5 zl oddawali 2 zl itd ,pisalam reklamacje i nic szacuje ze na ok 70 zl zostalam juz oszukana jezeli jeszcze raz pojawi sie taki incydent poszukam gdzie indziej pomocy.Kolego wytrwalosci Ci zycze i nerwow ze stali....
      • Gość: egon Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 15:26
        do załozyciela wątku- swoim ostatnim stwierdzeniem zasłużyłeś sobie na to co cie spotkało debilu, powinien ktoś ci porządnie przetrzepać pysk za obrażanie innych
        • Gość: do egona Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.tvgawex.pl 06.10.10, 15:28
          czyżby odezwał się elektorat tuska? prawda w oczy kole .DEBILU!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: egon Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 15:40
            Widać, że jesteś klasycznym przykładem zdegenerowanego, ziejącego nienawiścią pisiora, który w każdym możliwym temacie znajdzie okazję na prostackie opluwanie premiera.
            • Gość: do egona Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.tvgawex.pl 06.10.10, 15:55
              DEBILU!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: do egona Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.tvgawex.pl 06.10.10, 16:00
                Widac pobieraja nauki w Rzadzie tego rudego sku...ela CZY TU JEST NAPISANE O PREMIERZE? nie ma widac uważasz że to premier.Brawo,brawo że nawet elektorat peło sie poznaje kto kim jest? ha ha ha aBY NAM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ (KOLESIOM).HA HA
              • Gość: egon Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 16:02
                widać, że nawet nic do powiedzenia masz bezmózgi pisowcu
    • Gość: oJ Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.10, 16:29
      Też tak mi się zdarzyło ok 4 dni temu zasiliłem za 30 zł a wieczorem już nie miałem nic na koncie choć nigdzie nie dzwoniłem. Do tej pory myślałem że coś mi się wcisnęło jak miałem telefon w kieszeni (choć był zblokowany) ale teraz widzę że nie ja jeden pozbyłem się kaski!!!!
      • Gość: o Re: złodziejski Plus Gsm IP: *.tvgawex.pl 07.10.10, 16:22
        no masakra...;o(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka