IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 18:41
Jaki fryzjer w Chełmnie zrobi dobre pasemka nie niszcząc włosów?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: fryzjer IP: *.centertel.pl 23.11.10, 20:07
      na grudziądzkiej w bramie (donatella). robią dobrze ale drogo
      • Gość: ola Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 23.11.10, 21:51
        Drogo to fakt i nie pasemka bo te to byle fryzjer zrobi a balejaż. No i dochodzimy do tego co zawsze w Donatelli, jak liczyłaś na święta to zapomnij, idż weż na litość może gdzieś cię wcisną, drogo a na styczeń się kobitki zapisują, u innych tanio i odrazu przyjmą coś w tym musi być.
        • Gość: Klient Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 27.11.10, 14:48
          Zyta!! ;]
          Polecam...;D
          • Gość: cch Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 27.11.10, 16:02
            oczywście również polecam pania Zytę śiwetnie robi balejarz nie niszczac włosóch i bieze ok 60zł z obcięciem
            • Gość: xhaos Re: fryzjer IP: 212.183.140.* 28.11.10, 15:12
              Zyta spalila mi pasemka i włosy mi sie wykruszyly na pasemkach. lekka porazka jezeli chodzi o pasemka.
            • Gość: anna Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 17:58
              60zł?? dziewczyno z obcięciem CO ONA CI ZROBIŁA??? ja chodzę do donatelli płacę jeszcze raz tyle i nigdy przez myśl by mi nie przeszło iść za połowę tej ceny poprostu bałabym się a jak ktoś tu napisał wyżej - mają nienajtaniej ale terminy.....ja z miesiąc wcześniej się zapisuję ale wiem że mam termin i godzinę zaklepaną. Pozdrawiam panią Agnieszkę :)
              • Gość: cch Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 19:37
                Tak ja płaciłam 60 zł i zrobiono mi balejarz i podcięto włosy jestem bardzo zadowolona z tego co mi zrobiła pani Zytka nie mam włosów zniszczonych i nie wygladaja jak siano jak co u niektórych pań a żadnych terminów sobie nie ustalałam normalnie poszłam kiedy chciałam i zrobiono mi co chciałam szczerze to kazdy chodzi tam gdzie mu sie podoba a ja nie narzekam...:)
              • Gość: olka Re: fryzjer IP: 46.113.1.* 29.11.10, 17:45
                Ja też chodzę do donatelli. I też zastanawia mnie 60zł, pytanie co to za farba?? na czymś trzeba zaoszczędzić. No i niektore panie wychodząc z pasemkami (jeden kolor) dumnie prezentują swoj balejaż :).
    • Gość: ssss Re: fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 29.11.10, 18:46
      Donatella;) gorąco polecam. Pozdrawiam Patryka:)
    • Gość: Ina Re: fryzjer IP: *.ds.pg.gda.pl 29.11.10, 19:53
      Tylko i wyłącznie Donatella. Jeśli Chełmno, to tylko oni. Obojętnie który z fryzjerów, jednak nie bez powodów to o Patryku mówi się najwięcej. Nie bez powodu mają obłożone terminy do końca roku i nie bez powodu są najdrożsi. Po prostu są najlepsi i nie boją się utraty klienta.
      • Gość: ania Re: fryzjer IP: *.tvk.torun.pl 12.04.13, 17:14
        ceny drogie, terminy brak słów jak za czasów ku...., przeniosłam się, i to samo robi fryzjerka w Chełmży. Co do Agnieszki jak jeżdziłam na balejaz ona juz farba gotowa, nic odsiebie sama musiałam wymyslac zmieniać, Robią wkółko to samu, wielka rutyna.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka