Gość: klient IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 18:37 jak oceniacie zachowanie szefa inter marche w stosunku do klienta i pracowników tylko szczere opinie i oceny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 18:39 choleryk i furiat człowiek nie może w spokoju skomemtować ceny czy jakości towaru bez wulgaryzmu tego człowieka bo zaraz zostanie wyrzucony ze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziś Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 18:42 hmm szkoda gadać ten furiat powinien czasami sie zastanowić co mowi i gdzie bo wszystko słychać i widać jak gnoi ludzi wielki mi ku.... szef. zwykły cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 18:44 dziś widziałem na własne oczy jak ten koleś nawymyślał takiej jeden starszej pani bo zwróciła mu uwage ze nia życzy sobie wylgaryzmów... hehe narmalnie szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 18:51 a co tu duzo gadać niedewno pompował balony a dziś sam jak galon nadmuchany chodzi jak strażnik teksasu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 20:23 widziałem kiedyś jak darł sie na pracowników i jakaś kobieta zwróciła mu uwage że tak sie nie robi i w taki sposób a on na to ze ma wypierda.... i ze juz nigdy wiecej nie zrobi tu zakupów po czym kazał ochronie ja wurzucić ze sklepu czy to jest normalne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 20:56 szczerze no to prosze wole robić zakupy w lidlu czy biedronce tam przynajmniej widać ze szefostwo nie wtrąca sie w zakupy klientów a pracowników traktuje sie po ludzku to znaczy nie odrzuca sie epitetami na sklepie tylko na zapeczu i chyba w kulturalny sposób a nie jak osotatni cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 89.231.148.* 28.11.10, 21:16 Podajcie jakies namiary to zloze na niego osobiscie skarge,co on sobie mysli ze kim on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 28.11.10, 22:59 Byłem już wiele razy w intermarche i pierwsze słyszę o czymś takim .... chyba ktoś tu chce zrobić anty-reklame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 00:11 ja robie zakupy w interze co dzennie i czesto widze i slysze tego buca poprostu wyglada i zachowoje sie jakby byl najwarzniejszy na swiecie niech tylko trafi na nieodpowiednia osobe ktorej zwroci uwage to zgubi zabki a na pracownikach nie powinien tak jezdzic bo po za praca moga mu wszystko zrobic a chelmno jest male kiedys widzialem jak zrobil pizze dla pracownikow i klijetow chodzil jak paw po sklepie i dzielil pewnie nikomu nie smakowala ale glupio bylo powiedziec szefowi pajacowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 29.11.10, 01:34 jeśli chodzi o zachowanie tego Pana , to budzi wiele zastrzeżeń sposób w jaki odnosi się do klienta i do podległych mu pracowników , ale żaden z nich chyba nie czuje się z tego powodu pokrzywdzony gdyż zadna z omówionych powyżej spraw nie trafiła do prokuratury ani dp PIP - u (Państwowa Inspekcja Pracy. Okręgowy Inspektorat w Bydgoszczy. Oddział Toruń ul. Bolesława Chrobrego 91, Toruń tel. 56 622 83 77 ) . Co do osoby która napisała ten wątek i rozpisuje go nadal to niepotrzebnie to robi ............. za jakiś czas odejdą kupujący i tylko pozostanie szef szefowa i kiklku pracowników ( i jakimś dziwbym trafem wszyscy z gawexu hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 29.11.10, 01:34 jeśli chodzi o zachowanie tego Pana , to budzi wiele zastrzeżeń sposób w jaki odnosi się do klienta i do podległych mu pracowników , ale żaden z nich chyba nie czuje się z tego powodu pokrzywdzony gdyż zadna z omówionych powyżej spraw nie trafiła do prokuratury ani dp PIP - u (Państwowa Inspekcja Pracy. Okręgowy Inspektorat w Bydgoszczy. Oddział Toruń ul. Bolesława Chrobrego 91, Toruń tel. 56 622 83 77 ) . Co do osoby która napisała ten wątek i rozpisuje go nadal to niepotrzebnie to robi ............. za jakiś czas odejdą kupujący i tylko pozostanie szef szefowa i kiklku pracowników ( i jakimś dziwbym trafem wszyscy z gawexu hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 06:54 ip.tvgawex to jest jedna i ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 10:28 tvgawex. czyli osoby puszące z sieci gawex a nie jedna i ta sama osoba ja też posiadam internet z kablówki a jesli chodzi o internet z multi medi to bedzie ip mm.chełmno a co do dyskusji właśnie dlaczego nikt tego nie zgłosił może się poprostu boją stracic prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 13:06 nagrajcie sytuacje na telefon i do TVN "Uwaga" oni załatwią sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 178.56.10.* 29.11.10, 11:24 chodzi mi o to , że jeśli byłoby kilka osób , to pewnie jedna za drugą by czekała na kolejny wpis co ??? śmiechu warte hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 46.113.1.* 29.11.10, 17:39 Musiałby coś burknąć mojej żonie....nie zostawiłaby na nim suchej nitki, a gdyby wezwał ochronę...nie obrażając chłopakow to ze 4 musiałby przyjść po mnie z ich posturą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 18:53 Większość wpisów jest z IP gawexu więc po prostu ktoś chce zepsuć opinię... osobiście tam jeszcze nie byłem ale wątpię żeby takie coś miało miejsce... a jeśli tak to czemu nikt tego nie nagra jak napisał ktoś wyżej... każdy tylko jest cwany tu na forum bo myśli że jest anonimowy a tak nie jest... ale odezwać się i pokazać twarz to już wymięka... śmiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.10, 11:03 widziłem kiedy jdną z opisywanych stuacji ale myślałem że ten ktoś probawał coś ukaść ale jak sie tmu pryjżc to może cosw tym jest bo kilkoro z michznajomych słyszoło o tym czy owym eczywiście powinno sie nagrać takie sytuacje i przesłaćt odpowiednim instytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 30.11.10, 11:07 Jeżeli to prawda, najlepiej nie kupować u "muszkieterów". To im najbardziej dopiecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsfd Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 11:09 To ze wszystkie z ip Gawex to nie znaczy ze to jedna osoba pisała tylko to jest z sieci gawex więc może pod nią być więcej ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i h... ci w dupe Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 83.238.157.* 24.12.10, 16:26 ta parówa z ip.gawex pisze sama ze soba pie...ij sie w leb i idz sie wysrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 89.231.151.* 01.12.10, 13:33 ja tez bylem swidkiem takiego zajscia-chore!!!!to naprawde takie zachowania na sklepie nie powinny miec miejsca,on mysli ze bedzie tak szmacil pracownikow i co nikt nic z tym nie zrobi....haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 01.12.10, 15:46 90% tych postów to sklepikarze z Chociszewskiego i inne konkurencyjne markety, które widzą że intermarche został dobrze przyjęty przez mieszkańców Chełmna i okolic. Ja mieszkam na ul. Chociszewskiego, w Intermarche robię zakupy codziennie i nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek wyzywał na pracowników na hali. A już tym bardziej nie zauważyłem żeby kierownik zwracał się źle do klientów ... a widziałem kilka razy jak kręcił się sklepie. Żaden z moich znajomych/sąsiadów również nic takiego nie widział. To jest po prostu wymyślona bzdura albo niezadowolony pracownik, który został zwolniony. Ja też słyszałem opowieści pewnego właściciela innego sklepu jakoby po sklepie biegały szczury ... Trudno w ogóle na takie idiotyzmy odpowiadać. Także proponuję aby z bardzo dużą rezerwą podchodzić do tego typu rewelacji. Ogólnie zauważyłem, że mieszkańcy chełmna jak zapisał jadą po każdym nowo powstałym sklepie. A to za drogo, a to ściana ma zły kolor, a to kierownik zły - bez urazy ale przypomina to bandę wieśniaków którzy nie dorośli żeby im budować markety. Powinni wszystko pozamykać i byście stali w wielkich kolejkach w osiedlowych sklepikach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::: Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 01.12.10, 17:22 zenon piszesz głupoty,ten szef jest dziwny ,tyle w temacie,szkoda pracownikow i klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 89.231.151.* 01.12.10, 21:03 Miałem okazję poznać szefa i szefową Intermarche - to bardzo mili i ciepli ludzie. Market na wysokim poziomie. Szefowie oddają się bez reszty by klienci byli zadowoleni. Pozdrawiam szefostwo - róbcie swoje - poprostu taki "urok" tego miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::: Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 01.12.10, 21:58 do M ,23:2 dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 87.204.210.* 02.12.10, 13:32 Będę tam kupował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 02.12.10, 15:34 Słucham tak was i jest rozwiązanie nagrać tego pana jak oczernia pracowników bądź klientów i taki materiał wysłać do programu TVN Uwaga!. na pewno zainteresują się tą sprawą, skontaktują się z zarządem Intermarche w Poznaniu. Myślę że zarząd wtedy wyciągnie odpowiednie konsekwencje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uibiu Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 02.12.10, 16:26 nic nie wyślą bo to jedna bzdura którą wypisuje jedna osoba myśląc że jakoś zaszkodzi to intermarche heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 21.12.10, 11:59 ja bylam swiadkiem jak w sobote kazal sprzedawczyni na miesnym zdjac polar po czym ona powiedziala ze nie zdejmnie bo jest za zimno no to on powiedzial ze ma isc do domu bo juz u niego nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolych swiat Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: 89.231.150.* 21.12.10, 18:53 to ze czegos nie widziales czy nie slyszales nie upowaznia ciebie do tego aby ublizac tych ktorych obraza pan Ciastek. moim zdaniem nieodpowiednia osoba na tym stanowisku. Potrzebujemy pracy ale czy za taka cene???? ciekawe co by zrobil jakby nikt nie poszedl ktoregos dnia do pracy...hmmmm? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 21.12.10, 18:04 a ja wam powiem ze napisalem do centrali INTERMARCHE maila z linkiem do tego tematu na forum oraz osobistą skargę na tego Pana. Zapewne go niebawem wyrzucą z pracy , a osobiscie jak kiedys spotkam przed intermarche i cos przyhuczy to dostanie w lampę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjj Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.chelmno.mm.pl 21.12.10, 22:14 Nie chcę tego pana tłumaczyć, fakt faktem jest specyficzny, ale facet przezył ogromną tragedię i chyba to wydarzenie rzutuje w dużym stopniu na jego zachowanie. Z tego co tu czytam to aż za bardzo, smutne to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szef inter marche/ opinia, ocena IP: *.tvgawex.pl 24.12.10, 14:43 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ja daje 0 Odpowiedz Link Zgłoś