Gość: klient IP: 89.231.149.* 15.12.10, 22:57 Co sądzicie o sklepie i obsłudze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient 2 Re: POLO MARKET IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.10, 19:39 A co myślicie o tych, którzy pisząc sądzą, że myślą. dajcie spokój juz takim pytaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: klient IP: 188.33.183.* 19.12.10, 12:43 a co sądzicie o takich pojeb.nych klientach którzy lubią obrabiac dupę tym którzy naprawde ciężko pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: POLO MARKET IP: 89.231.149.* 19.12.10, 22:04 Zawsze dziwi mnie zakładanie takich wątków jak ten. Ale z miłą chęcią odpiszę na ten post. Obsługa w tym sklepie zarówno jak i w innych jest miła i wykonuje pracę którą im się powierza. Najlepiej jest pisać o ludziach którzy sumiennie wykonują swoją pracę i uczciwie zarabiają na swoje życie. Serdeczne pozdrowienia dla obsługi Polomarketu w Chełmnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koperas Re: POLO MARKET IP: 89.231.148.* 24.03.14, 20:36 HA .... no co można powiedzieć ? zawsze miło, z uśmiechem i profesjonalnie. Bardzo lubię tam robić zakupy. Szkoda, że mają "niezapłaconą" robotę. POZDRO DLA KADRY POLO Z KOPERASA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: POLO MARKET IP: *.tvgawex.pl 24.03.14, 22:23 Potwierdzam powyższe wypowiedzi, po cholerę ludzie zakładają takie tematy? Może niech każdy od razu opisze wszystkie sklepy,po co pisać pojedynczo.. Ludzie naprawdę ciężko pracują nie po to żeby taki klient teraz na ich temat publicznie pisał. Skoro drogi kliencie tam chodzisz to po co Ci opinia innych? Twoja Ci nie starcza..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POLO MARKET IP: *.echostar.pl 25.03.14, 09:28 Poważnie będziesz się teraz spinał o odkopany temat założony ponad 3 lata temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parauszek Re: POLO MARKET IP: *.opera-mini.net 27.03.14, 08:17 pozdrowienia dla prześlicznej kasjereczk Sylwi :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: POLO MARKET IP: *.tvgawex.pl 29.03.14, 00:22 Gdzie ona piekna moze ktos powie jaka on p..ta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krostek Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 13:34 no własnie, też nie rozumie o co halo a poza tym, po to jest Internet, żeby się wypowiadać. Wyrażać opinie. Są jeszcze tacy ludzie, co chociażby w polo mogli nie być- wtedy takie tematy są bardzo przydatne! Ja sam polo lubię bardzo. Tanio i blisko mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.14, 16:41 Nie rozumiecie czemu pojawił się znów ten wątek? POLO MARKET ogólnie siada. Pojawiła się konkurencja w postaci NETTO / równie beznadziejnego, z wyjątkiem sklepu mięsnego i przemysłówki / , sprzedają podobnie jak Polo badziewie ale w niższych cenach. POLO kiedyś, to był porządny sklep, średnio drogi przy niezłych produktach i super obsłudze. Co zostało z tamtych dni: kilka "matek" z obsługi, wyższe niż były ceny za produkty firm krzaków, które zastąpiły znane marki. Nie wychodzi mu marketingowy chwyt podstawiania byle jakich towarów w miejsce uznanych wycofywanych marek ale z pozostawieniem cen jak na produkty markowe. Obroty , gołym okiem widać, że lecą na łeb na szyję , sklep przypomina dziuplę z atrapą drzwi wejściowych , stąd poszukiwanie form przypomnienia o sobie bo gazetkowa promocja już wszystkim wychodzi czubkiem głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.14, 17:04 no widać pustki w sklepie. Za każdym razem jak tam idę to w sklepie nie ma więcej niż 10 osób kiedys waliły tłumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.zdrowie Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.14, 17:53 A dlaczego tam tak pusto? Zgnile warzywa, szare kielbasy, mizerna obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: POLO MARKET IP: *.tvgawex.pl 29.03.14, 00:27 Dziś piszecie o Polo jutro o Netto a pojutrze o Biedronce jesteście żałośni. Dajcie ludziom żyć. Jak wam się tam nie podoba to won. Mi akurat się wydaje że teraz sklep wygląda dużo lepiej jak kiedyś. Klientela mniejsza jak wszędzie. 5 lat temu w Realu też było więcej ludzi niż dziś. Pozdrowienia dla obsługi POLO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 29.03.14, 10:30 "Joanna" idź spać bo majaczysz. Wyrażanie opinii to podstawowe zadanie takiego forum. A że opinie są różnorodne to normalne. Zademonstrowane przez ciebie chamstwo, to też charakterystyczna przypadłość jako spadek po systemie, gdzie wszyscy urzędowo byli jednomyślni i zadowoleni, a może byłaś jego pieszczochem, stąd oburzenie. Widać, że w życiu mało widziałaś, jeśli dobrze oceniasz wygląd tego sklepu / tak przy okazji, zastanów się jak mają się przepisy ppoż do braku w tym obiekcie dróg ewakuacyjnych , przy niezdolności kierownictwa tego sklepu, od ponad pół roku do naprawienia alternatywnych drzwi?/to przejedź się do POLO MARKETów w innym mieście, w porównaniu z nimi ten w Chełmnie to kurnik. Co do ludzi tam pracujących, naturalne że każdy chce pracować ale podejrzewam, że twój poziom inteligencji jest wystarczający żebyś zauważyła, że część tam pracujących / szczególnie ze starego rozdania/ jest autentycznie zaangażowanych ale część to ślimaki z miną skazańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: POLO MARKET IP: *.tvgawex.pl 29.03.14, 13:28 Czytając wpisy wygląda na to, że chełmińscy straganiarze zabrali głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1radzio1 Re: POLO MARKET IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.14, 16:44 czepiacie sie polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1radzio1 Re: POLO MARKET IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.14, 17:06 ja tam chodzę często na zakupy i widać ze dziewczyny sie starają ,może nie cała załoga bo czasami jak idę wieczorem po wędliny to dosyć że nie ma panienki na dziale mięsnym to przyjdzie jeszcze zbulwersowana że czekam a jak człowiek chce cos w plasterkach to sie patrzy zdziwiona bo jest po dwudziestej ,ale ja często kończę prace o dwudziestej to niby kiedy mam kupować wędliny,pani w blond włosach chyba kierowniczka jest bardzo miła i zawsze pomoże ,dlatego wole chodzić rano na zakupy bo jest lepsza obsługa i pani która jest rano na mięsnym nie kroi wędlin z łaską tylko jest zawsze uśmiechnięta.pozdrowienia dla ekipy polo i pani Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 30.03.14, 14:21 Najlepszy sklep to PSS W PAWILONIE MLYNSKA 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzza Re: POLO MARKET IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.14, 22:23 Moja opinia o Polo jest pozytywna ogólnie. Chwalę sobie promocje no i teraz czekam na wielkanocne bo co roku mają tańsze słodycze a tych to zjadam sporo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynkajohn Re: POLO MARKET 09.04.14, 07:56 POLO jest "mistrzem" wyprzedaży i promocji,nie zauważyliście? Multum tabliczek z napisem "wyprzedaż", "promocja",a ceny czasami wyższe niż w najdroższym Tesco.I wszystkie kartki na wysokości wzroku.Jak wyżej ktoś słusznie zauważył POLO przeżywa kryzys,bo konkurencję zrobiło mu NETTO i zareagował zwiększając ceny.Reszta bez zmian. Jednak większość klientów nie dała się nabrać i po prostu nie robi tam zakupów. Zauważyłam,że w Świeciu sklepy POLO wyglądają zupełnie inaczej,lepiej,widać,że tam liczą się z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.zdrowie Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.14, 08:27 W Swieciu polo ma swoj biurowiec i sklepy sa czesciej odwiedzane przez dyrekcje, ktora na biezaco reaguje na syf, niemila obsluge czy inne problemy. Dlatego sklepy wygladaja lepuej niz nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: POLO MARKET IP: *.play-internet.pl 08.07.14, 00:16 Nie porównuj buraku Chełmna do Świecia bo takiej dziury to na świecie nie ma.A co do obsługi to jest najlepsza z wszystkich supermarketów w Chełmnie.I jeszcze jedno jakbyś zarabiał tak mała i pracował tak ciężko jak oni to byś docenił ich wysiłek w klientów. Pozdrawiam wszystkich z polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: POLO MARKET IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.14, 18:13 Polo ,Polo urzekła mnie ta historia tego sklepu. Za ten trud włożony w pracę i za te małe zarobki Polo wysyła pracowników w delegację może tam zarobią więcej odpoczną, zawsze to jakaś rozrywka! Odpowiedz Link Zgłoś
etxeberria Re: POLO MARKET 28.04.15, 11:46 Pracownicy harują ciężko, ale i tak spotykają się takimi opiniami. Przykro się tego typu komentarze czyta, tym bardziej, że z opisywanymi wyżej sytuacjami nie miałem do czynienia mimo tego, że już od kliku lat do Polo chodzę na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.15, 16:57 A mnie w tym sklepie wkurza to, że do jednej kasy (tam gdzie sprzedają alkohol) stoi długa kolejka i zamiast sami reagować i posadzić kogoś do drugiej kasy to nie, trzeba o to prosić. Tak jakby ta pinda co jest sama nie mogła kogoś zawołać do pomocy. Czasami, zależy na którą się trafi mówi, że koleżanek nie ma bo towar układają. Można zobaczyć jak układają przechodząc obok drzwi, którymi dostarczają towar. Stoją i papierochy palą. Bardzo ciężka praca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henek Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.15, 09:48 To osiedlowy sklep, obsługa znakomita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: POLO MARKET IP: *.tvgawex.pl 22.09.15, 12:55 Jest nowa kierowniczka sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: POLO MARKET IP: *.free.aero2.net.pl 30.09.15, 20:35 Sklep wyglądał bardzo fajnie, bardzo miła obsługa, przemiłe ekspedientki i zawsze uśmiechnięte. Chętnie robiłam tam zakupy. BYŁ fajny do czasu... Od jakiegoś czasu zwalnia bardzo dobrych pracowników z wieloletnim doświadczeniem, a szkoda! Czy kierownictwo nie widzi, że coś jest nie tak? Dlaczego tak się dzieje! Czy już naprawdę nie docenia się dobrych pracowników? Wielka szkoda i strata dla POLO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.15, 14:32 Fajny był jak pracowała tam taka wysoka, szczupła blondynka;) Chyba sztuczne rzęsy miała i była strasznie wypacykowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.15, 17:36 Gdyby było wszystko w porządku, to nie zwalniali by ...prawda?Ja jestem tam codziennie i powiem szczerze,że uwielbiam robić tam zakupy i to ,kto jest kierownikiem ,to nie ma dla mnie znaczenia.Ważniejsze są kasjerki z którymi mamy kontakt bezpośredni ,a tam są bardzo...bardzo sympatyczne i ciągle uśmiechnięte)nawet potrafią spakować do torby zakupy,co nie często się zdaża. Odpowiedz Link Zgłoś
kk313 Re: POLO MARKET 04.10.15, 12:18 co sie tam dzieje najlepszych ludzi zwalniają ,a ci co nie robią tylko stoją i plotkują nadal zostają ,współczuje kierownice , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POLO MARKET IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.15, 12:06 pewnie piszesz o tym chłopaku i tej czarnulce z charakterystycznym śmiechem????jak wchodzę do polo to czasami już od drzwi słyszę ten hihot i za chwilę widać ich razem jak udają,że coś robią,żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Klien Re: POLO MARKET IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.15, 18:50 Przyłączm się do opini chłopaka i czarnulki. Dużo gadają, mało robią i uważają się za pierwszych po "Bogu". Oprócz tego sprawa dzielnej ochrony.Matka i córka na jedym obiekcie.??????????? Ktora szanująca sie firma zajmująca się ochroną by sobie na to pozwoliła. Poza tym służba w klapkach.????? :) Kiedy kradną pracownik sklepu goni za złodziejem bo Panie ochroniarki zajmują sie liczeniem czekoladk i wydawaniem poleceń pracownikom do czego nie są zupełnie upoważnione. Pani Kierownik -Pani tego nie widzi. !! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.germata22 Re: POLO MARKET 07.10.15, 19:55 Co za patologia na tym forum tylko ludzią tyłki robią!!! Szok Kogo obchodzi kto w czym chodzi czy pracuje tam matka z córka czy babcia z dziadkiem.. jaka Kasjerka jest czy kasjer ludzie co wy macie w glowach ?? zal dupe sciska to do roboty !!!!! Istny cyrk i zenada ale co sie dziwic ludzie w Chełmnie sa tacy ze jeden drugiemu by wbil siekere w plecy.. Ludzie zajmijcie sie swoim zyciem a nie krytykowaniem innych!! Wstyd ale ten kto załozyl ten watek musi miec nie zle nasrane w glowie.. zazdroscicie to zlozcie cv do tego sklepu ciekawe czy was przyjma ? w co watpie.. Zazdrośc obłuda i chciwosc cale Chełmno!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś