Dodaj do ulubionych

praca w Rywalu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 13:52
Co sądzicie o tych sklepach, pracownicach, właścicielu?
Obserwuj wątek
    • Gość: laska Re: praca w Rywalu IP: 188.33.32.* 05.01.11, 15:47
      Obsluga hmm nieciekawa..
    • Gość: 123 Re: praca w Rywalu IP: 89.231.149.* 05.01.11, 23:28
      Chyba najgorsza obsługa jest w Rywalu na Toruńskiej. Nie ma starej obsługi z przed roku czy dwóch. Teraz za ladą stoja wypindrowane,zawsze niezadowolone panienki. Zresztą co się dziwić jaka płaca taka praca.....
      • Gość: xyz Re: praca w Rywalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:20
        zgadzam sie z 123, obsługa najgorsza na Toruńskiej.. masakra..
        • Gość: eda Re: praca w Rywalu IP: *.chelmno.mm.pl 09.01.11, 09:50
          sklep na duzy +.
        • Gość: adi Re: praca w Rywalu IP: 92.116.54.* 09.01.11, 20:09
          te małolaty a ta chudzina tam jeszcze robi lachociąg jeden
      • Gość: sylwek Re: praca w Rywalu IP: *.tvgawex.pl 28.01.11, 12:51
        teraz to w tym sklepie własnie jest dopiero miło czysto i jest bardzo miła obsługa tylko tom czarną w okularach przeniusł na toruńską i teraz tam oszukuje nie udalo się na grudziądzkiej to teraz tu robi z siebie paniom a w slamsach mieszka dziewczyno jestes oszustkom . .. jesli chodzi ci o wypindrowane lalunie to chyba piszesz z zazdrości co pewnoe też byś chciała byc tak ładna pani która tam sprzedaje i jest miła nie zazdrość
        • Gość: marika Re: praca w Rywalu IP: 89.231.149.* 28.01.11, 13:34
          Czy to znaczy że ta pani oszukuje klientów? Bo jeżeli tak to trzeba to gdzieś zgłosić przynajmniej jej pracodawcy....
          • Gość: mama Re: praca w Rywalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 14:44
            tak oszukuje i to sama sie o tym przekonalam.
        • Gość: lila Re: praca w Rywalu IP: 89.231.149.* 28.01.11, 13:38
          Sylwek bardzo Cię proszę kup sobie słownik ortograficzny i przestań pisać bzdury. Jeżeli tam jest miła obsługa to ja jestem święta.
          • Gość: sylwek Re: praca w Rywalu IP: *.tvgawex.pl 04.02.11, 15:56
            ty święta to ty nie jesteś a co do tej w okularach to ja też przekonałem się że lubi oskubać ludzi mnie też chciała oskubać o 5 zł nie jest to dużo no ale jak już zaczyna od takich sum to super to co ...... panie P. ZROBI PAN COŚ Z TYM .............
    • Gość: wlkj Re: praca w Rywalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 09:17
      wow
      • Gość: śmiech Re: praca w Rywalu IP: 89.231.149.* 04.02.11, 21:57
        właśnie śmieszne, że tam na toruńskiej wypindrowane, w tipsach jak by co najmniej w jakimś salonie piękności pracowały.
        śmiechu warte.
        • Gość: gość Re: praca w Rywalu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.11, 11:58
          ludzie czy w nie macie oczu że piszecie same dobre rzeczy o tym sklepie ten sklep powinien być dawno zamknięty przez sanepid żywność przeterminowana brud w sklepie a z tego co mi wiadomo to właściciel uciekł za granicę przed dłurznikami byliście w tym sklepie koło Gwizdały tam to wszystko się dzieje znajomi tych psełdo ekspedientek stoją po kątach i spożywają alkohol w sklepie RYWAL powinni dawno zamknąć
          • Gość: piotr Re: praca w Rywalu IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 21:45
            najpierw prosze nauczyc sie ortografi a potem wyrazac swoje opinie bo jak widac osoba ktora to pisze elokwencja nie swieci,jak ma pan/pani nie potwierdzone informacje i brak dowodow to po co wypisuje takie bzdury ze np wlasciciel sklepow uciekl za granice bo jest na miejscu,czyzby konkurencja ..)
            • Gość: sylwek Re: praca w Rywalu IP: *.tvgawex.pl 07.02.11, 11:36
              to prawda zazdrość . patologia i same dno to poprzednia ekipa rywala . teraz chociaż teraz tam jest czysto i miło wejść .to kto tak pisze to zazdrości tej pani urody .... super z niej laska i jest bardzo miła .a co do szefa .. tego sklepu to nie wypisujcie takich bzdur . ta laska co tak piszę to zazdrość ją zżera .że ktoś ładniejszy jest od niej i tyle....
            • Gość: gosc Re: praca w Rywalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:06
              Piotr a tak w ogole to ortografii to pisze sie tak czyli przez dwa " i " gamoniu
              • tomek-1233 Re: praca w Rywalu 07.02.11, 22:55
                Myślę, z ile ludzi tyle opinii, a skoro te sklepy istnieją to są potrzebne. Jeśli komuś się tam nie podoba to niech nie chodzi tam i tyle.
                A ludzi nie powinno oceniać się po wyglądzie, ludzie którzy oczerniają innych anonimowo są zakompleksieni i nie mają odwagi wyrazić swojego zdania wprost.
                Ja jestem stałym klientem sklepów Rywal i nie mam zamiaru się nigdzie przenosić. Szczególnie na plus Rywal Młyńska:))
                • Gość: abc Re: praca w Rywalu IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 15:49
                  zależy kto obsługuje w danej chwili ale większość obsługi jest bardzo nie miła i chamska...
                  • Gość: karol Re: praca w Rywalu IP: *.tvgawex.pl 26.04.11, 18:07
                    kim jest ta zajebista laska co pracuje na młyńskiej... najładniejsza laska super opalona jest poprostu śliczna czy ktoś wie czy jest wolna
    • Gość: ali Re: praca w Rywalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:13
      W grudziądzu powstaje właśnie fabryka łososia. od początku wakacji ma być nabór, ok 250 nowych miejsc pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka