Dodaj do ulubionych

simplus zeruje konto???

IP: *.tvgawex.pl 05.02.11, 12:31
mam takie pytanie dzisiaj otrzymałem smsa, ze jeśli nie doładuje mojego stanu konta w simplusie moje środki na koncie za 3 dni zostaną wyzerowane mam na koncie 49zł i nie chciał bym ich stracic CZY KTOŚ JUŻ MIAŁ WYZEROWANY STAN KONTA???
Obserwuj wątek
    • Gość: juu Re: simplus zeruje konto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 12:41
      no pewnie że Ci wyzerują... mi też dużo razy przepadło
    • Gość: cch Re: simplus zeruje konto??? IP: *.tvgawex.pl 05.02.11, 12:58
      ale jesli w ciagu 10 dni sie doładuje konto to zwracaja kwote tak jest w regulaminie...
      • Gość: Eee Re: simplus zeruje konto??? IP: 89.231.149.* 05.02.11, 14:54
        + coś szaleje ostatnio..
    • Gość: 123 Re: simplus zeruje konto??? IP: 89.231.149.* 06.02.11, 21:19
      Ostatnim razem coraz częściej nie można sobie załadować darmowych popołudni i weekendó, to jaes dla mnie jakieś niemądre. Przecież to są nasze pieniądze i mamy prawo wydać ja na to na co chcemy. Jedno trzeba przyznać że PLUS potrafi mamić ludzi głupowatymi reklamami a w rzeczywistości zachowują się jak OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: t mobile Re: simplus zeruje konto??? IP: *.t-mobile.co.uk 06.02.11, 22:26
        Cos ostatnio + szalu nie robi.
        W mixsie kontynuowalem umowe trzeci raz,telefon wzialem niezbyt szalowy,musialem doplacic ok 150zl (nie pamietam dokladnie) wolalem to zrobic,bo to co oferowal + bez doplaty nazwalbym kupą. Na dodatek 36 doladowan,doladowujac raz w miesiacu umowa trwa trzy lata,z deka przeginka. Kilka lat wstecz tak nie szaleli z liczba doladowan,24 to byl taki standard,i telefony malo wiele,a teraz.
        W zwiazku ze przebywam w uk,zerwalem umowe placac kare umowna,na koncie mialem ponad dwiescie zlotych ktore przepadly,liczylem ze w zwiazku z zerwaniem umowy mix plus,karta zostanie aktywna jako simplus i srodki na koncie pozostana,niestety karta byla nie aktywna.
        Jesli bede kiedys jeszcze bral jakis tel w polsce na umowe,to napewno nie w plusie,plus juz sie wypalil!!!
        • Gość: woj Re: simplus zeruje konto??? IP: *.tvgawex.pl 06.02.11, 22:29
          zmien sieć na PLAY 0 problemu mnie tez tak okradali
          • Gość: Anna Re: simplus zeruje konto??? IP: 89.231.149.* 07.02.11, 18:48
            Hm.. Play..a coś więcej.. ?
            • Gość: :))) Re: simplus zeruje konto??? IP: 89.231.150.* 08.02.11, 19:13
              Życie , życie ... Liczy się kasa i jeszcze raz kasa.
              Kasa kasa kasa kasa :D
              !
              :)
    • Gość: mafa Re: simplus zeruje konto??? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 18:41
      Mnie wyzerowali 110 zł, bez uprzedzenia.
      Miałam 2 nr-y u nich, zmądrzałam i się od nich wyniosłam :-)
      niestety mądry Polak...
    • Gość: UżytkownikSimplusa Re: simplus zeruje konto??? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.01.14, 20:51
      Mi już wyzerowali, to jest zmuszanie ludzi do systematycznego zasilania konta.
      Czy masz 5 zł czy 100 to ich nie obchodzi, oto przykład legalnego okradania.
      • Gość: konto w plus Re: simplus zeruje konto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 13:36
        Moja karta sim ma tyle lat ile istnieje simplus ! Jednak nie zdazylo mi sie by choc zlotowka uciekla mi bez powodu ...
    • Gość: Ja Re: simplus zeruje konto??? IP: *.210.91.91.rev.sfr.net 02.10.14, 13:52
      To już jest szczut a pózniej że koleś jest najbogatszym polakiem Złodziej i tyle hamstwo w państwie ,żerowadz na inych cyfrowy polsat i + Co za Kur.wa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka