Dodaj do ulubionych

Spichlerz = Okrąglak

IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 18:09
Niestety po raz kolejny obsługa zabłysnęła, dziwię się, że mają jeszcze koncesje na alkohol!!!! 10 na jednego kopie go pod Spichlerzem przyjechała Policja i.....nic!!!! Lejąca się dzieciarnia z całą pewnością Dowodem Osobistym pochwalić się nie mogła przy barze co nie przeszkadzało jej w kupnie alkoholu...KONIEC Z TYM!!! Niech zobaczę w sklepie, barze podobną sytuację DZWONIE NA POLICJE.
Obserwuj wątek
    • Gość: w211 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.11, 18:28
      słyszałem że krzesła latały w spichlu i było ostre mordo bicie
    • Gość: CT Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 26.02.11, 23:05
      Chełmno !!! YEAH !!!
      BYDŁO i DZICZ !
      Tak Was określam,
      wstyd mi za to , że mam tu korzenie i nieraz bywam .

U nas w Toruniu jest o niebo kulturalniej !
      • Gość: MONIA Re: Spichlerz = Okrąglak IP: 89.231.149.* 26.02.11, 23:22
        Nie rozumiem jakie masz prawo ubliżać wszystkim mieszkańcą miasta. Nie czuję się odpowiedzialna za chamstwo niektórych niedojrzałych ludzi. Więc bardzo bym Cię prosiła żebyś liczył się ze słowami i dwa razy się zastanowił zanim kogoś obrazisz.
        • Gość: :) Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.11, 20:45
          Monia, ale coś w tym jest co napisał. iestety poziom kultury w naszym mieście jest niski i spada. To widać także na tym forum.
    • Gość: do cT Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 09:39
      to pewnie Ali to pisał bo kto inny by był taki mądry jak nie oni
    • Gość: Lucek Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 19:32
      Zabawy taneczne w Spichlerzu odbywają się od września. Bywam tam często. Podaba mi się. Atmosferka wręcz rodzinna. Żadnych zadym. To co dzieje sie ostatnio jest podpadające. Myslę, że to robota konkurencji. Wiem, że w zeszłym tygodniu właścicielce Spichlerza przebito 4 opony. Przypadek ? Chyba nie. Teraz, ta zadyma, też sztucznie wywołana. I co ? Zaraz wpis na forum. Rozumiem, że każdy chce zarobić. Jednak taka forma, że drugiego się niszczy ? Nie ładnie. Pani Barbaro głowa do góry. Zawsze wygrywa lepszy !!! Już nie mogę się doczekać roztańczonego piątku i soboty.
      • Gość: mieszkaniec Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 27.02.11, 21:11
        Ojjj mieszkam niedaleko i sceny po 24-tej odbiegają znacznie od RODZINNEJ ATMOSFERY - zapewniam. Najpierw speluną stał się pool, póżniej warka na rynku, w której nowy właściciel zrobił porządek z klientelą w wieku 14-16 lat która przeniosła się na Spichlerza. Rozumiem, że czasy ciężkie i każdy klient się liczy ale za takie coś jak ktoś pisał wyżej należy się zabranie koncesji na alkochol. A pamiętam czasy świetności Spichlerza gdzie taki element który w ostatni piątek siał zadymę (nawalone w pampersy bo krok w kolanach - czyli kwiat chełmińskiego rapu) nie miał wstępu!!! Może wrócą te czasy bo knajpa mi się podoba, może jak zacznę chodzić tam z kumplami po siłowni na browarka to się uspokoi....bo ci pseudo śpiewacy z HI-FI w komórce tylko siłę rozumieją.
        • Gość: xxx Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 22:15
          Nie no brak mi słów na ludzi, którzy to piszą. Zapewne tam koleś nie byłeś w piątek bo takich ludzi jak ty opisujesz nie było to są brednie wyssane z palca. Natomiast wiedzę, że ty zamiast mózgu używasz mięśni bo można tak wywnioskować z ostatniego akapitu. Zapewniam, że dowody są sprawdzane.
          • Gość: lee Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.11, 23:03
            Po siłowni na browarka, czyli zapewne wygladesz jak wiekszość kulturystów z chełmna brzuch dwa razy wiekszy od klaty :)
        • Gość: mieszkaniec Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 28.02.11, 09:25
          A co prawda zabolała?? Fakt 10 - na 1go tak tłukli kolesia na rynku mówił znajomy po czym wrócili do spichlerza. Jak jechała policja to akurat widziałem i niestety nikogo ze sobą nie zabrali. A co to browarka...no cóż jednego w dobrym towarzystwie lubię , ja nie idę na upić tylko spokojnie jednego wypić i GRZECZNIE do domu. A siłownia?? no cóż siedzenie pod straganami to może wasz pomysł na rozrywkę i słuchanie ze starej Nokii muzy - jakie to jest gangsta.
          • Gość: :::: Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 28.02.11, 12:24
            gdybyś wiedział co ten koleś zrobił w spichlerzu tez byś go tłuk,pobił niewinnego człowieka,barany szukali po prostu guza
            • Gość: :) Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 28.02.11, 20:33
              Ci co nie wiedzą co się wydarzyło w spichlerzu to lepiej niech się nie wypowiadają.Dobrze że buraki dostali manto może poprzestawia im się w tych łysych naćpanych pałach i na przyszłość pomyślą prędzej niż zrobią zadyme.
            • Gość: Antek Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 28.02.11, 21:45
              Nie rozumie ludzi ktorzy przychodza by wszczynac burdy.Wejscie maja za darmo,gra muzyka i mozna sie fajnie zabawic.Mam nadzieje,ze przez kilku pijanych wandali wlascicielka nie zrezygnuje z tego typu imprez.Bo gdy wszyscy zamykaja swoje lokale i dyskoteki tam jeszcze wciaz gra muzyka.Wiec moi drodzy Chelminianie to wy zdecydujcie czy warto spedzic wieczor w milym towarzystwie, potanczyc albo pospiewac.Pozdrawiam.
    • Gość: olek Re: Spichlerz = Okrąglak IP: 89.231.151.* 01.03.11, 09:42
      Ten kto założył ten wątek chyba nie wie jak wielka różnica jest między spichlerzem a okrąglakiem. w spichlerzu :
      - Bardzo fajny Dj
      -super muzyka
      - fajny klimat

ogólnie w cch jak ktoś chce gdzieś iść to polecam spichlerz
    • Gość: 1234 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: 89.231.151.* 01.03.11, 18:50
      Jak nie byłes w spichlerzu w piątek i nie wiesz co tam sie działo to nie udzielaj głosu.CCH sie bawi a wpada dwóch koksów i biją ludzi dla zabawy . dobrze ze ich tak potraktowali.
      • Gość: fooly Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 22:58
        spichlerz jest ok ale do okraglaka nie pojde nawet gdyby placili ..w ogrodku latem mnie i znajomych tez nie zobacza
        wypad do pubu ma byc przyjemnoscia a nie traumą
    • Gość: Teges Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 11:51
      Okrąglak powinno się zamknąć całkowicie bo same dziadostwo tam chodzi.A dla mnie jest to impreza dla ubogich.
      • Gość: solo Re: Spichlerz = Okrąglak IP: 89.231.151.* 05.03.11, 12:07
        A tam gadacie. Gdzieś syf musi być :P Zawsze można dołączyć sobie do zabawy xD
        • Gość: bocian Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 15.04.11, 22:47
          Spotykamy sie na imprezce 24.04?Pozdro!
          • Gość: XX Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 16.04.11, 12:15
            I znowu ploty. Ekstra
            • Gość: dd Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 16.04.11, 13:25
              To nie ploty,bedzie impreza.Zapytajcie sie p.Basi.
    • Gość: kasia Re: Spichlerz = Okrąglak IP: klient-81.219.250.42.virenet.pl.* / *.250.219.81.in-addr.arpa 16.05.11, 12:52
      to melina i to melina
      • Gość: Ola Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 29.05.11, 13:14
        Zamkneli Warke to dopiero byla melina.Wczora w Spichlerzu bylo extra az Swieciaki byli zachwyceni.
        • Gość: 2011 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 17.08.11, 18:22
          Wiecie-zaden lokal nie zaszkodzi i nie zmieni frekfencji jaka jest w Spichlerzu.Dlaczego?Poniewaz w Chelmnie nie spotkalam sie z tak dobrym klimatem i oprawa muzyczna jaka moge spotkac tylko w Spichlerzu.Brak konkurencji!Pozdrawiam!
          • Gość: luki Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.205.112.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.11, 11:22
            boze jednak cch to jest jadna wielka dziura jak można powiedzieć że w spichlerz jest na poziomie itp ludzie tam grają wieśki zwane dj grający na weselach i piknikach :) a klimat jaki klimat czego no sepluny dla wieśników !! pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 18.08.11, 16:28
              Na poczatek to moze naucz sie pisac,a nastepnie daj cos od siebie!Miastowy sie znalazl!
            • Gość: ARTUR Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 21.11.11, 20:20
              mam takie pytanie czy to portal rzucajacy krytyka w innych na to wychodzi bo nic tylko samokrytyka dajcie spokoj ludziom niech sie bawia i niech gra kto chce KOCHANI MILEJ ZABAWY
              • Gość: . Re: Spichlerz = Okrąglak IP: 89.231.151.* 08.12.11, 08:50
                najpierw sprawdz slowo samokrytyka w slowniku, wtedy cos napisz, bo ja akurat samokrytki na tym forum nie dostrzeglem
                • Gość: wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 08.12.11, 09:04
                  moze lepiej zacznij od siebie...nic nie masz sobie do zarzucenia?czego chcesz od tych ludzi,ktorzy lubia sie tam bawic?placa za bilety?a moze chca schowac sie przed deszczem?w kazdym razie i tak robisz reklame,poniewaz nie wszyscy mysla tak jak ty.
    • Gość: maniek Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 14:15
      Moim zdaniem Spichlerz jest normalnym lokalem, pokażcie mi lokal w Chełmie gdzie małoletni nie piją, wszędzie, tak było i będzie my zwykli klienci tego nie zmienimy, mi Spichlerz odpowiada, można chociaż się pobawić i posłuchać normalnej muzyki, a do obsługi nie mam zastrzeżeń mili ludzie, mi jak się nie podoba dany lokal to po prostu tam nie chodzę, i wtedy nie mam co obgadywać, jestem pewien że jest dużo osób w Chełmie i okolicy którym Spichlerz się podoba. Pozdro dla fanów SPICHLERZA:)
      • Gość: DJ DAREK Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.11.11, 18:48
        JUTRO tj. CZWARTEK 10.11.2011. ZAPRASZAM DO SPICHLERZA.GRAMY IMPREZE OD 20.00 do 3.00.W PIATEK KAREOKE,A W SOBOTE JAK ZWYKLE DYSKOTEKA. Pozdrawiam wszystkich stalych i nowych gosci!!!
        • Gość: TOMEK Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.11.11, 22:16
          czy kobieta kot slynna pieknosc tez tam bywa czy tylko w fabryce bitow ja widziano
          • Gość: kola Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.11.11, 22:27
            wjazd free
            • Gość: o Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 10.11.11, 06:53
              a zadymy beda gratis czy nie?
              • Gość: 03.12 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 16:27
                Syf w wc, osikaną deskę trzeba było podnosić butem. A barmanka, która powinna zadbać m.in o porządek w toalecie zajmuje się nieuzasadnionym wyrzucaniem klientów mówiąc "Jak Ci się nie podoba to wypier.dalaj" Brawo dla Pani za profesjonalizm.
                Nie traktuje się chyba w taki sposób grzecznych klientów.
                Dj Darek to w ogóle wczorajszej nocy popłyną stwierdzając, że on nie będzie grać dopóki jeden z gości nie opuści baru. Do przedszkola z takimi fochami. Wyżej wspomniany poproszony o zagranie piosenki powiedział, że chce za to piwo. Dobrał się chyba z barmanką, bo też obrażał klientów.
                Pochwalić można jedynie ochronę, która musiała barmankę uspokajać. Gratuluje cierpliwości.
                • Gość: BYLAM Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 04.12.11, 19:16
                  Bylam i dobrze sie bawilam do chwili gdy podpita ekipa z solenizantka p.K zjawila sie na imprezie.I doskonale rozumie obsluge,poniewaz i tak byla dla nich zbyt wyrozumiala.W innym lokalu ochrona by sie z takimi goscmi nie patyczkowala.Troche kultury!Nastepnym razem dozynajcie sie w domu!
                  • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 06.12.11, 20:40
                    faktycznie super zabawa.dj zebrze o piwo i na dodatek uklada im zycie,nie zle.moze niech zrobi liste kto moze tam byc a kto nie.co do ochrony to chlopaki pokazali klase.pozdrawiam ich przy okazji.a darka jak nie stac na piwo to niech zmieni lokal.burak i tyle
                    • Gość: wow! Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 06.12.11, 21:10
                      chyba gosciu jeszcze nie wytrzezwiales...slownictwo...chyba byles w sobote bo juz to slyszalam.a opony tez przebijasz?
                      • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 12:54
                        he he he a może to co powiedziała pani pożal się boże BARMANKA było normalne co? NORMALNA to była ale ochrona i właścicielka lokalu bo zareagowała na to że pan DJ chciał piwo od nas a kiedy mu zaniosła to się spruł że on nie chce he he. Tak przebijam opony a ty jesteś barmanką czy tym niby DJ z powołania ha ha
                        • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 07.12.11, 14:28
                          Jestes wart mniej niz 0 no i zazdrosc cie zzera!Wez sie do roboty!
                          • Gość: cch Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 07.12.11, 14:46
                            spichlerz to nie to co kiedyś. Kiedyś lubiałem tam chadzac ale teraz z tygodnia na tydzień widze ze trzeba omijac szerokim łukiem to miejsce
    • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 21:58
      szkoda że masz o sobie takie zdanie.
      • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 22:06
        hmm bardzo ciekawe. niby czego mam zazdrościć? proszę o sprostowanie
    • Gość: majka Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.as13285.net 08.12.11, 00:45
      zgadzam się z opiniami powyżej.kiedyś to bylo tam fajnie a teraz.......Dj-a to już wogole nie komentuje-szkoda gadac,
      • Gość: 1212 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 08.12.11, 01:10
        jak na tego goscia mozna mowic dj.tragedia,muzyka ktora puszcza nie nadaje sie do tanca,chyba ze gdzies na wioche.
        • Gość: ok Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 08.12.11, 07:59
          ale prosze,tylko nie obrazajcie ludzi ze wsi.miastowy sie znalazl.nie podoba sie to idz gdzie indziej.
          • Gość: wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 08.12.11, 08:20
            ja pochodze ze wsi i lubie disco polo.no i co zabronisz mi?wiec ide do spichlerza i wlasnie tam moge sie przy takiej muzyce pobawic bo gdzies indziej nie ma szans.techno mi juz zbrzydlo.
            • Gość: 123 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 11:58
              ja nic do wsi nie mam,sam sie wychowalem na wsi,napisalem to w przenosni.sam lubie disco polo,ale to co puszcza ten pozal sie doze dj to tragedia.disco polo to sporadycznie,jeszcze wola o browara jak ktos chce jakis kawalek.w sobote dar pysk do kolesia,ze zona z dzieckiem w szpitalu a on sie bawi.guwno go to obchodzi,niech zajmie sie swoja robota i dupa.koles i tak sie zachowal ze nie dal mu w morde a powinien
              • Gość: wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 14:14
                wiesz tak sie sklada,ze przy tym bylam.ten koles od chorego dziecka byl wciety sam zaczal ta afere z dj'em.prosilam go o piosenki disco polo i wyobraz sobie,ze nie chcial zadnego piwa.ten awanturujacy sie pan nie po raz pierwszy mial problemy.kiedys prowadzil kareoke ale szefowa z niego zrezygnowala.
                • Gość: ok Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 15:30
                  wejdzcie dj-owi najlepiej w D...buraki
                  • Gość: gość Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 19:47
                    parę miesięcy temu,też zamawiałem piosenkę dla dziewczyny i też zaraz dj wołał o piwo.że taki święty to on nie jest.Chyba że to jest norma że się daje datki za piosenki...
                    • Gość: wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 22:59
                      ludzie nie kompromitujcie sie bo zalatuje nagonka.chcecie wysadzic goscia z posady to ok.ale bez wyzwisk i chamskich epitetow.rozumie ze jest konkurencja lecz wystarczy isc do pani Basi i sie zaanonsowac.to ze bierze piwo wcale nie znaczy iz jest zlym dj-em.na innych imprezach tez trzeba placic za dedykacje.na kareoke rowniez wolali na drinka czy piwo.chodzicie tylko do spichlerza?
                • Gość: k Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 09.12.11, 16:27
                  prosze,proszejak bede w spichlerzu to moze sama mi to powiesz prosto w oczy co?odwazna jestes w necie co?
                  • Gość: kama Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 10.12.11, 15:34
                    DJ Darek - prosze was ! Dla mnie to zwykly pan puszczajacy muzyke :D Faktycznie sodowka mu do glowy uderzyla, w koncu gra w najlepszym klubie w miescie xD xD Kiedys prosilam go o piosenke, to z pyskiem na mnie wyskoczyl, litosci ! Szkoda slow na ten lokal i pseudo DJ'a ...
    • Gość: do wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.play-internet.pl 10.12.11, 16:08
      Powiedz co ty widziałaś? chyba jedynie to jak podszedł do tego gościa od muzyki po raz 2 wyjaśnić pewną sytuację. I to że miał chore dziecko to was gów.no interesuje ma prawo sobie wypić i się zabawić to nie koniec świata że dziecko w szpitalu jest więc nie pier....!!!!! Za ten tekst to ten DJ powinien w pysk zarobić.
      • Gość: wiocha Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 11.12.11, 20:29
        wlasnie,czekalam w sobote ale chyba bal sie zderzenia z rzeczywistoscia kolezanki i koledzy.mam nadzieje,ze sie dobrze bawil w restauracji i na zewnatrz z pewna "rudowlosa".o tym zona tez sie dowiedziala.OFF!
    • Gość: gosc Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 12.12.11, 10:50
      ludzie dajcie spokoj.rece opadaja jak sie czyta te glupoty,zale, pretesje i zawisc tylko.zajmijcie sie swoim zyciem i spojzcie czasem na siebie.plakac sie chce,ze w tak malym miescie jest tyle nienawisci
      • Gość: zorro 19 Re: Spichlerz = Okrąglak IP: *.tvgawex.pl 06.02.12, 15:12
        bylem w sobote i bardzo sie zawiodlem/totalna rozpierducha!CO TO MA BYC PANI BASIU?ten grajek nadaje sie tylko na bal emerytow i rencistow w domu spokojnej starosci!!!amatorzy!...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka