Dodaj do ulubionych

Chleb z pleśnią w pss na kopernika

IP: 89.231.151.* 06.03.11, 10:36
rozumiem raz ale to już nie pierwszy raz sie zdarzyło. zamiast wywalić stare chleby to do lodówki i potem odgrzewają. Widocznie za dużo klijentów mają bo w ten sposób sie ich pozbendą napewno. ja juz tam napewno chleba nie kupie !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.11, 16:35
      ja robie tam codziennie zakupy i moi znajomi i jakos nigdy nie trafilismy nigdy na stary chleb...a pieca tam nie maja zeby odgrzewac . a chleb wybierasz sam wiec przyglądaj sie a nie narzekasz...
    • Gość: .,, Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: 89.231.151.* 06.03.11, 17:34
      myślisz że sobie to zmyślam jak by sie raz zdarzyło to bym przemilczał ale 3 razy to przesada. trzymają chleb w lodówkach .......

jednego klijenta macie już mniej ja już napewno nie kupie u was chleba.rozumiem że nie chciecie być stratni ale troche uczciwości ..... :-(
      • Gość: fikcjaxx Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.range109-157.btcentralplus.com 06.03.11, 20:03
        Niezaśmiecaj forum pleśniaku !!!
        • Gość: roberto Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: 89.231.151.* 06.03.11, 21:41
          zjedz ta plesn to moze nauczysz sie pisac poprawnie
          • Gość: frezja Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 22:09
            nikomu nie do godzi zawsze komus cos nie pasi a to plesn niby a to chleb za ciemny a za jasny codziennie setki takich problemow ludzie maja
          • Gość: Obserwatorka Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: 89.231.150.* 06.03.11, 22:09
            A ja się z zgadzam z założycielem wątku!
            Kiedyś chleb tam był dobry a teraz jest stary , nawet jak się kupi chleb , że niby świeży to tego nie widać. Nie natrafiłam ostatnio ani razu na świeży chleb. Więc pieczywo tam jest tragedią! a kiedyś tak bardzo wychwalane przeze mnie! .

Pozdrawiam.
            • Gość: mp Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 22:36

przeciez nikt was nie zmusza do zakupów w tym sklepie...po co te pierdoły wypisujecie????
            • Gość: fikcjaxx Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.range109-157.btcentralplus.com 06.03.11, 22:39
              zmienić kierownika piekarni , za dużo wynoszą ....
              • Gość: dury Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 23:33
                to nie chodzic do tego sklepu jak sie nie podoba sa inne sklepy i inne piekarnie
                • Gość: ja Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.tvgawex.pl 06.03.11, 23:37
                  kolejny niedowartościowany psedo biznesmen co mu interes nie idzie .Najlepiej naszkalowac na konkurencje .Won buraku z forum
                  • Gość: wwww Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.tvgawex.pl 07.03.11, 16:50
                    Trzeba bylo dziwaku zaniesc ten chleb lacznie z paragonem do sklepu lub do prezesa a nie pierdoly wypisywac na forum brak odwagi czy lubisz sensacje ja tam kupuje codziennie pieczywo i jeszcze nigdy nie widzialem na nim plesni . Pieczywo super i odpusc sobie .
                    • Gość: gosc Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.tvgawex.pl 07.03.11, 17:00
                      przezuc sie buraku na sledzie to bedziesz mial z sola.
    • Gość: son Re: Chleb z pleśnią w pss na kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:33
      ja już tam nie kupuję od dłuższego czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka