Dodaj do ulubionych

Koci problem!!!

IP: *.102.kt.cust.t-mobile.co.uk 23.03.11, 12:19
Mam problem z kotami ktore laza mi po aucie,co za tym idzie rysuja je pazurami gdy jest sliskie od rosy,nie wspomne juz o sladach lap na swiezo umytym aucie.
Znacie jakis preparat,lub jakies domowe sposoby ktore odstrasza koty.
Mysle ze wlasciciele aut mnie rozumieja... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mp Re: Koci problem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 13:52
      rozumiem że to angielskie koty tak Ci dokuczaja?

allegro.pl/angielski-odstraszacz-precz-psow-kotow-psy-koty-wa-i1494108699.html
      • Gość: Lili Re: Koci problem!!! IP: 89.231.150.* 23.03.11, 15:31
        Masakra z tymi kotami i tymi śmiesznymi budami dla nich przed blokami.Chodzą nie tylko po autach ale również po balkonach! Strach mieć otwarte okna bo te dzike kocury wogóle się nie boją i chodzą po balkonach... srając na nich. Ludzie skarżą się na psie kupy i psiarzy a kocury i kociarze są jeszcze gorsze ,psy by najmniej nie chodzą po autach i balkonach .. a te koty niektóre są w dodatku drapieżne .;/
        Precz z kocurami! co przesiadują w dodatku w piwnicach ;/
        • Gość: do lili Re: Koci problem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 16:52
          masz racje precz z kotami,precz z psami,precz ze srającymi ptakami
          bo to jest feeeeee
          lepiej niech szczury sie w Waszych piwnicach zagnieżdżą,skąd sie tacy ludzie biorą ??????
          • Gość: KOT Re: Koci problem!!! IP: *.chelmno.mm.pl 23.03.11, 17:35
            Koty mają na was wyjebane bo są zajebiste pajace :P
      • Gość: kundel do mp Re: Koci problem!!! IP: *.101.kt.cust.t-mobile.co.uk 23.03.11, 19:07
        Dokladnie z Angli :-)
        Ten preparat ktory jest na allegro testowalem,nawet dziala tylko bywaja problemy z zakupem (ciezko go dostac) cena tego produktu w UK to niecale 5zł,na allegro 12,99zł niezły interes ktoś robi ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka