Gość: net IP: *.147.178.223.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fgh Re: dziala Wam net gawex? IP: 89.231.150.* 27.03.11, 17:43 głupie pytanie, jak zwykle nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 28.03.11, 15:49 net z gawexu to od paru dni całkowita porażka ale panowie tam pracujący wiecznie wmawiają że jest ok.Ja bynajmiej kasuje neta od nich ide gdzie indziej nie bede płacił za coś czego wiecznie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infinity Re: dziala Wam net gawex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 13:53 Co się stało z upload'em? Około 60 KB/s przy łączu 10 Mbps... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 29.03.11, 20:59 ja mam po kablu a bezprzewodowo nie dziala. Router dobry bo u kolegi smiga ale ma z Multimedi nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fax Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 09:33 podobno dywersja konkurencji i dla tego się d.... precz z komuną i SB .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koi Re: dziala Wam net gawex? IP: 89.231.151.* 30.03.11, 12:18 GAWEX to GOWNO w naszym miescie .,.. juz wole MM gdyz 5 lat jestem u nich i tylko 1 wymiana modemu nic wiecej. Max transfer i BARDZO niskie pingi w grach online. GAWEXOWI DZIEKUJEMY. Nawet wiekszosc programow to KASZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 15:50 net z gawexu totalna porażka .Własnie pisze reklamacje do centrali nie bede płacił za to gów.... Najlepsze sa te ich próby wmuwienia ze to po stronie kompa winna leży .Tylko ciekawe dlaczego wszyscy znajomi co maja net od nich tez tak maja .Od ponad 2 tygodni po ich niby modernizacji netu ze oni nam dadza zewnetrze ip ze na tym zyskamy ze lepsza sciągalnosc pytam sie czego????? magicy z gawexu .Ludzie piszcie reklamacje do Bydgoszczy nie płacmy za to badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infinity Re: dziala Wam net gawex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 17:01 MM nie posiada tez takiej świetnej sieci. Byle burza, jakieś gorsze warunki atmosferyczne i co? Netu nie było. Przed 'modernizacją' wszystko było ok dla mnie, po już nie tak bardzo... Zewnętrzne IP - dobry pomysł, chociaż mało kto to wykorzysta... dla większości ludzi nie ma to znaczenia, bo i tak nie widzą z 'czym to się je'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzz Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 17:52 własnie gawex to jedne wielkie gowno i to przez duze G ile razy czlowiek dzwonil zgłaszajac usterke odp brzmniala ale u nas jest OK moze u panstwa cos nie tak i moje pyt jest nastepujacej tresci po jakiego czorta jest ten koserwator czy jak go tam zwa bo np u mnie to od niedzieli zwalczal usterke wielkie brawa udalo mu sie wczoraj o 18 ale wczesniej trzeba bylo powiadomic centrale bo tak to nie podszedl jak do biura w cch sie dzwonilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dziala Wam net gawex? IP: *.158.217.77.pat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.11, 19:26 ja nie mam już dwa dni na oś.Kopernika 4 (ktoś coś wie co się dzieje?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 20:54 jedno wielkie gó...! to wiem na pewno, potwierdzam 0,8 to najlepszy wynik podwieczóor, dzień jeszcze gorzej, w nocy lepiej ale w nocy śpie!!! A juz ne mówie o tym ze ostatnio coraz częściej zanika całkowicie, ludzie za co płacimy? Nic nie chodzi i nic nie daje żadna modernizacja, od roku tego słucham! Gówno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spritte Re: dziala Wam net gawex? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 14:01 Ja jestem bardzo zadowolony.... że zrezygnowałem z ich oferty i mam internet z netii . :) Krótko mówiąc - internet z gawexu - PORAŻKA!! ( Moja opinia) Ps. "Macie wirusy na kompie i dlatego wam internet nie działa "- najszczesciej słyszana odpowiedz :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: dziala Wam net gawex? IP: *.tvgawex.pl 06.04.11, 21:03 "Macie wirusy na kompie i dlatego wam internet nie działa "- najszczesciej słyszana odpowiedz " właśnie to ciągle powtarzają, ja internetu nie miałam przez 2tygodnie i próbowali mi wmówić, że coś jest nie tak w komputerze, czy też właśnie te wirusy.. co oczywiście było nieprawdą, bo innym wkoło też nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś