Gość: :-) :-) :-) IP: *.tvgawex.pl 14.04.11, 16:02 www.youtube.com/watch?v=S1eoVgVM3As&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: gazetka wyborcza IP: *.chelmno.mm.pl 14.04.11, 16:26 korwin-mikke.blog.onet.pl/Koniec-rejestracji-na-Yahoo-I-,2,ID425424656,n Zapoznajcie się z tym tekstem:) Korwin jedzie ze szmatą z wybiórczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: gazetka wyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 09:43 Największe chamstwo to Gówniana dołączana do Czasu Chełmna, wiadomo, można nie brać i z tego co widzę, często ludzie zostawiają ten chłam i biorą tylko "time'sa", uważam, że powinna być możliwość kupna samego "Czasu" po przystępniejszej cenie, bo w wybiórczej sprawdzam tylko sport... reszta nadaje się co najwyżej do latryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gazetka wyborcza IP: *.tvgawex.pl 15.04.11, 10:02 GW to antypolski szmatławiec żydowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita22 Re: gazetka wyborcza IP: *.chelmno.mm.pl 15.04.11, 13:48 tak jest:) nie czytam GóWnianej gazety....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewrej Re: gazetka wyborcza IP: 89.231.150.* 15.04.11, 19:17 Nie podoba ci się GW to przerzuć się na Gościa Niedzielnego, Rydz cię pochwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: gazetka wyborcza IP: *.chelmno.mm.pl 15.04.11, 20:02 Jesteś kolejnym przykładem debilizmu serwowanego przez popaprańców, wybiórczą, tvn... Ktoś przedstawi cień prawdy na temat pseudo mediów i elit, a natychmiast odzywają się głosy: Gość Niedzielny , Rydzyk etc. ... jakby świat kręcił się wokół PO-PiS, gów.o mnie obchodzą interesy biznesmena z Torunia, do kościoła też nie chadzam, co nie zmienia faktu, że będę "jechał" po fajfusach takich jak ci z gó...anej itp., widać nie jestem w tej "sympatii" odosobniony... Chociaż kłamstwo jeszcze istnieje – doskonali się tylko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: gazetka wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 21:41 wow, a jaka to nieprawde oni serwuja ze tak Cie to denerwuje, chcialbym wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: gazetka wyborcza IP: *.chelmno.mm.pl 15.04.11, 22:26 Hmmm jeżeli ktoś czyta/ czytał ten chłam przez dłuższy czas, no i ma swoje zdanie, to bez problemu dostrzeże tendencyjność tekstów. Jeżeli dodatkowo prześledzi się to jakie "talenty" zamieszczają tam swoje wypociny, no i to kto im przewodzi... wówczas mamy pełen obraz pseudo obiektywnej propagandy postkomunistycznej z bolkami, homosiami, zielonymi, feministkami, socjalistami i innymi @$%^!*& Przykład "profesjonalizmu dziennikarki" tego czerwonego pisemka jest zamieszczony w drugim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: gazetka wyborcza IP: *.chelmno.mm.pl 16.04.11, 11:23 www.youtube.com/watch?v=P3XEbx5MSgM www.youtube.com/watch?v=CR99pyKBN1o&feature=related www.youtube.com/watch?v=a0vXhwYDfOA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: jestem z ogrodu zoologicznego IP: *.tvgawex.pl 18.04.11, 13:47 Adam Michnik w przerwie między wykładami o tolerancji i przyjaźni polsko-rosyjskiej udzielił wywiadu rosyjskiemu brukowcowi „Komsomolskaja Prawda”, w którym poskarżył się Rosjanom, iż „są u nas ludzie z ogrodu zoologicznego z szaleńczym kompleksem antyrosyjskim". Na wstępie Michnik stwierdził, że w Polsce nikt na poważnie nie myśli, iż katastrofa smoleńska była wynikiem spisku premierów Putina i Tuska. Po czym poskarżył się na Polaków: „Niewątpliwie, część naszego społeczeństwa jest chora na rusofobię i ksenofobię. Wolność jest dla wszystkich, dla mądrych i głupców i dla swołoczy. Są idioci, którzy twierdzą, że nie ma niepodległej Polski, natomiast istnieje projekt niemiecko-rosyjski. To są ludzie z ogrodu zoologicznego z bezmyślnym kompleksem antyrosyjskim. (…) U nas także są ludzie, którzy napisali list do Polaków: nie dowierzajcie Putinowi! Znam wszystkie detale tej katastrofy. Nie ma żadnego dowodu, że tam była ręka FSB! To jest po prostu manipulacja strachem i kompleksem przeszłości. Kompleks ofiary jest charakterystyczny dla krajów, gdzie przez wiele lat nie było wolności.” Następnie Michnik odkrywa, iż kompleks ofiary powoduje, że winnych szuka się wśród innych - i tak schodzi na bolszewizm. Na uwagę prowadzącej wywiad Darii Asłamowej (patrz zdjęcie): „Przecież w istocie bolszewizm wyszedł z żydowskich gett”, Michnik odpowiedział: „Nie, on tam był podtrzymany. Antysemitym jest rzeczą nie do wytępienia.” Wiemy więc już, że w Polsce antysemityzmu nigdy wytępić się nie da, więc "Gazeta Wyborcza" ma pracę na następnych kilka pokoleń progenitury członków KPP. Na pytanie Asłamowej: „Za kogo Pan się uważa, Panie Michnik?” nieprzejednany miłośnik tolerancji odpowiedział: „Jestem Polakiem pochodzenia żydowskiego. Odmówiłem emigracji do Izraela, a żydowska diaspora w Ameryce w ogóle mnie nienawidzi i nie uznaje za swego”. Wywiad Michnika zauważyła wPolityce.pl, co jednak przeszło bez echa – "Gazeta Wyborcza" nie pochwaliła się wiekopomnymi myślami swojego red. naczelnego i koryfeusza tolerancji. TVN24 również nie wykazał się znajomością języka rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jestem z ogrodu zoologicznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 14:09 Polecam poczytać sobie o przodkach i rodzinach tych pseudo Polaków: pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik www.wykop.pl/ramka/189361// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: kibice IP: *.tvgawex.pl 18.04.11, 23:56 www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) :-) :-) Re: gazetka wyborcza IP: *.tvgawex.pl 19.04.11, 00:00 www.youtube.com/watch?v=BbscRMAb84o&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś