Dodaj do ulubionych

jak schudnąć????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 06:40
mam prawidłowa mase ciała do wzrostu, i nie mam nadwagi. wszystko mi się podoba w moim ciele poza biodrami talia i brzuchem!! w tych miejscach mam zdecydowanie za duzo tkanki tłuszczowej jak się jej skutecznie pozbyć??? jesli ktos zna jakieś sposoby to błagam!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzychu Re: jak schudnąć???? IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.11, 10:43
      Nie da się spalić tłuszczu w wybranych częściach ciała - np. brzuszki na płaski brzuch to nienajlepsze wyjście. Musisz ustalić dietę i ćwiczenia aerobowe, tj. bieganie, pływanie, rower itp. Po prostu wybierz co dla Ciebie najlepsze. Intensywność już zależy od samej osoby, ale na początku lżejsze treningi.

Jak chcesz na prawdę skutecznie spalić tłuszcz możesz użyć suplementów, ale oczywiście trzeba uważać na efekt jojo.

Jakieś pytania?
      • Gość: v Re: jak schudnąć???? IP: *.tvgawex.pl 04.09.11, 11:43
        witam po wakacjach uzbierało mi sie pare kilogramów nadto mam 174 cm i 87 kg chciałbym schudnąć około 10 kilo od dziś zaczynam a6w i dieta muśle że do końca wrzesnia mi sie uda .jak myslicie co jesc żeby nie tyć
        • Gość: ddddd Re: jak schudnąć???? IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.11, 19:21
          Zamiast robić szóstkę weidera lepiej rower, albo bieganie. No chyba, że chcesz to i to, byłoby najlepiej.

Spożywaj produkty z większą zawartością białka, ogranicz tłuszcze i węglowodany ze szczególnym naciskiem na to trzecie. To właśnie od węglowodanów prostych tj. słodycze i produkty wysoko przetworzone tyjemy najbardziej. Pilnuj ilość spożywanych kalorii.
          • Gość: 100+ Re: jak schudnąć???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:31
            E tam ! Ja polecam dietę Hanki Bielickiej NŻD (ja jej nie stosuję).
        • Gość: Jan Re: jak schudnąć???? IP: *.elk.mm.pl 17.05.13, 14:32
          Przede wszystkim DIETA.
          Chude mięso (drób), ryby .
          Nie jeść smażonych rzeczy, szynek, salami, wołowiny. Nie opijać się browarami !!! Lepiej małą whisky albo troche vodki nie zaszkodzi...
          JEŚĆ DUUUUŻO DUUUŻO WARZYW I OWOCÓW zamiast słodyczy cukierków itp.
          A przede wszystkim dużo ruchu.
          Na brzuch najlepsze jest bieganie i to tak chociaż godzinę 3 razy w tygodniu.

Po trzech-czterech miesiącach 10 kilo mniej.

Mówię na swoim przykłądzie.
          Pozdrawiam
          • Gość: pppp... Re: jak schudnąć???? IP: *.play-internet.pl 07.07.13, 09:36
            Po tej diecie co piszesz ja schudlam 10 kilo ale w tydzien !! :)) juz miesiac jej nie stosuje a waga stoi w miejscu i ani drgnie :))))))
    • Gość: cxz Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 14:57
      Jedyny sposób:"MŻ", (tj.mniej żreć).
      • Gość: dd Re: jak schudnąć???? IP: *.provimi.com 08.09.11, 14:43
        zgadzam się.
    • Gość: db Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 22:16
      Skuteczne Odchudzanie? Motywacja podstawą sukcesu odchudzania!
      www.youtube.com/watch?v=YV4k50w5YRc
    • Gość: eros Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 11:39
      Przestań żryć; ]
    • Gość: ziobrix Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 06:14

bierzesz w paluszki fałdę tłuszczu na swoim udzie i ucinasz nożem kuchennym lub tasakiem,
      szybko i skutecznie, polecam
      • Gość: polecam Re: jak schudnąć???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.13, 12:32
        Mel-b i Ewa Chodakowska. Zobacz sobie efekty Ewy na stronie na facebooku.
    • Gość: mysza Re: jak schudnąć???? IP: *.1and1.pl 17.09.11, 13:30

dieta kapusciana daje swietny efekt tylko trzeba jej przestrzegac nic innegi nie pojadac tak jak jest w przepisie.ja jem ja drugi raz po 4 latach wczesnirj schudlam w ciagu 5 dni 5 kg to jest duzo.teraz zaczynam 3 dzien i trzymam sie!!!!aaabsolutnie nie wolno dodac soli poniewaz sol zatrymuje wode w organizmie do smaku mozna dodac kostke rosolowa zalezy ile sie gotuje poprostu do smaku.diete polecam moja siostra schudla 10 kg na niej takze rewelka pozdrawiam i nie poddawac sie!!!!!!
      • Gość: xhaos Re: jak schudnąć???? IP: *.as13285.net 18.09.11, 19:03
        ruszyc dupe i systematycznie cwiczyc, efe.kt gwarantowany
    • Gość: grubaz Re: jak schudnąć???? IP: *.centertel.pl 19.09.11, 07:08
      nie żryj wieprzu
      • Gość: kszz Re: jak schudnąć???? IP: *.chelmno.mm.pl 20.09.11, 20:14
        ta tylko że przy kapuścianej po jej zakończeniu nie możesz wrócic do normalnego jedzenia bo jest efekt jo-jo :) wiem bo sama robilam.
      • Gość: Do GrubAZ Re: jak schudnąć???? IP: *.chelmno.mm.pl 02.09.13, 14:09
        ;/
    • Gość: karinka Re: jak schudnąć???? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 12:20
      Jak chcesz wymodelować takie "partie" to polecam Ci rolletic (ale rolletic nie rollery itp podróbki). Przyjemnie z tych miejsc zrzucisz kilka kg i ujędrnisz :)
    • Gość: phe Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 22:59
      MNIEJ ŻREĆ !
    • Gość: ja Re: jak schudnąć???? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.13, 16:45
      ja się tez odchudzam odezwij sie na gadu
      38725871 :)
    • Gość: ćwicząca Re: jak schudnąć???? IP: 89.231.150.* 11.05.13, 21:04
      Polecam ćwiczenia Ewy Chodakowskiej, naprawdę dają efekty! :-)
      Pozdrawiam
    • Gość: kaśka Re: jak schudnąć???? IP: *.zapnet-isp.net 12.05.13, 13:17
      Aby zrzucić tkankę tłuszczową potrzebne są ćwiczenia aerobowe tj.;jazda na rowerze ,skakanie,bieganie,taniec.Ja polecam skakankę,która naprawę daje świetne efekty,jeszcze można użyć koła hula hop,polecam również wykonywanie ćwiczeń,które trzęsą ciałem tz. trzęsienie pupą.Aby zwiększyć działanie ćwiczeń załóż termiczną bieliznę lub po prostu pod ubranie załóż worek czy owiń sie folią spożywczą.Gdy zgubisz tkankę tłuszczową dopiero wtedy można wykonywać ćwiczenia ,które budują mięśnie np brzuszki,wcześniej nie polecam bo i tak będą schowane pod tkanką tłuszczową.Do tego ograniczyć trzeba słodycze i najlepiej nie jeść po godz 17-18,reguralnie się odżywiać-spożywać 5 posiłków dziennie i nie podjadać między posiłkami.Nie rezygnuj z posiłków,bo organizm będzie się zabezpieczał na gorsze czasy i będzie gromadził zapasy.POWODZENIA ja też zaczynam walkę z moim tłuszczem
    • Gość: Lord Fallus Re: jak schudnąć???? IP: *.chelmno.mm.pl 17.05.13, 19:18
      Żryj mniej sprośna świnio ! Bo ci doje pójdą ku ziemii .
    • Gość: kaśka Re: jak schudnąć???? IP: *.zapnet-isp.net 18.05.13, 08:08
      ćwiczenia z Ewą Chodakowska,są np na yu tube gorąco polecam,ale jest to 45 min. katorgi dacie rade? Za mną jeden trening turbo spalanie,chcę jeszcze na zmianę ćwiczyć skalpel i ćwiczenia z gwiazdami,podobno te treningi działają cuda ,a po 3 m-ach ma się super ciałko-pooglądajcie zdjęcia w internecie.Oczywiście do tego racjonalna (zdrowa)ditea -5 posiłków. Nie głodujcie się bo organizm będzie zżerał mięśnie a nie tkankę tłuszczową i będzie gromadził zapasy. DO DZIEŁA
    • asiulcowax3 Re: jak schudnąć???? 13.06.13, 20:23
      Przede wszystkim, tkanka tłuszczowa zajmuje więcej objętości niż mięśnie. Polecam ćwiczenia typu pajacyki ;)). Na internecie można znaleźć bardzo fajną rozpiskę ;). Do tego te ćwiczenia: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=olwRr8lnE_k. Polecam. Wspaniałe na wyrobienie mięśni ;)
    • Gość: Kierda Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 21:11
      pożegnaj się z kebabem a nie żresz go częściej niż chleb, no i pizza też dada. Mniej wpier... więcej ruchu a efekt sam przyjdzie. Pozdro dla grubasów.
    • Gość: Nestor Re: jak schudnąć???? IP: *.5-1.cable.virginmedia.com 23.07.13, 21:21
      żeby schudnąć trzeba zastosować się do kilku podstawowych zasad.
      1. Dieta rozdzielna czyli prawidłowe łączenie pokarmów. Podstawa to nie łączenie białek z węglowodanami (nie ładować przy jednym posiłku ziemniaków, schabowego itp., znajdziecie to w internecie, napisane dokładnie o co chodzi)
      2. Zrezygnować z cukrów prostych (słodycze, cukier biały itp.)
      3. Zrezygnować z białego pieczywa (pszennego)
      4. Nie jeść co najmniej 3-4 godz. przed snem.
      i to tyle, nie potrzeba żadnych głodówek, nie potrzeba żadnych suplementów na odchudzanie, nie musicie katować waszego ciała, po prostu myślcie jak jecie i to wszystko w temacie.
      Ja stosuje się do tych zasad nie z powodu chęci utraty masy, to byl dla mnie jeden z etapów oczyszczania organizmu ale spadło mi ponad 10 kilo w 3 miesiące.
      Dla chcącego nic trudnego, dlatego śmieszą mnie opinie, że ludzie są na diecie i nie chudną, widocznie taka dieta (jedzą to samo ale popijają Diet Cola)
      • Gość: ... Re: jak schudnąć???? IP: *.awacom.net 23.07.13, 22:09
        Dieta i owszem ale bez przesady .. Systematyczne ćwiczenia, dobrane na partie mięśniowe, które chcesz poprawić i tyle ..
        • Gość: odchudzony Re: jak schudnąć???? IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.13, 23:31
          dieta cud <z p> jest rewelacyjna. Dziala po prostu rewelacja nie kupojesz zadnych srodkow odchudzajacych zaszczedzisz na zakupach nazywa sie.<ZREJ POLOWE> i to wszystko. Gwarancja 100 procent dziala.
          • Gość: Endi 09 Re: jak schudnąć???? IP: *.tvgawex.pl 24.07.13, 12:16
            Nie jedz tyle kebabów!!!! :)
      • Gość: gazeto_maniak Re: jak schudnąć???? IP: *.centertel.pl 29.08.13, 02:25
        "Dla chcącego nic trudnego, dlatego śmieszą mnie opinie, że ludzie są na diecie i nie chudną, widocznie taka dieta (jedzą to samo ale popijają Diet Cola)

Przeważnie tak, ale nie do końca. Są ludzie, którzy mają problemy ze zrzuceniem wagi z powodu choroby, tj. niedoczynność tarczycy. A są i ludzie, którzy po prostu nie mają silnej woli - tak jak np. ja. Dopiero pomogło mi bycie na Diecie1 i picie koktajli proteinowych. Nie przepadam za gotowaniem zdrowych posiłków, staniem przy garach, przygotowywaniem posiłków dłużej niż 30 minut, więc ta dieta była dla mnie. Skuteczna dieta odchudzająca plus trening na siłowni - 3 razy w tygodniu. W ciągu kilkunastu tygodni schudłem 15 kilo, czyli jednak można.
    • Gość: 123 Re: jak schudnąć???? IP: 37.228.10.* 30.07.13, 13:53
      mniej zrec :) a wciecie w pasie albo sie ma, albo nie. Nie wyrobisz sobie tego.
    • Gość: passaq Re: jak schudnąć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.13, 02:28
      NIE ŻREĆ tyle!!!!
    • Gość: Alessandro92 Re: jak schudnąć???? IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.13, 22:57
      Witam wiem że należy walczyć z otyłością i w tym celu założyłem bloga o odchudzaniu z dietami, ćwiczeniami i poradami diety
    • Gość: Qua Re: jak schudnąć???? IP: *.chelmno.mm.pl 02.09.13, 14:08
      Dietka i ćwiczenia .
    • Gość: sposób na schudnie Re: jak schudnąć???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.13, 22:44
      zapraszam do mnie na rower stacjonarny lub stepper,5 zł za godz. tel.667842803
    • Gość: eztw Re: jak schudnąć???? IP: 89.231.148.* 23.09.13, 08:55
      Polecam swietną ksiazkę "Metoda Gabriela" napisana przez Jona Gabriela.
      Autor pokazuje jak można schudnąc bez stosowania diet, ktore tak naprawde do niczego nie prowadza.I niestety facet ma racje, w prosty i logiczny sposob tlumaczy dlaczego tak jest. Caly sekret polega na wmówieniu naszemu ciału ze nie potrzebujemy juz tkanki tluszczowej i wtedy gubimy kilogramy do takiej wagi o jakiej sobie wymarzylismy.
      Ksiazka jest rewelacyjna i moze zmienic na lepsze całe twoje zycie.
      Zycze powodzenia.
    • Gość: prometamorfozy Re: jak schudnąć???? IP: 212.180.234.* 24.09.13, 12:36
      Schudłaś? Chcesz się podzielić swoją historią i zarobić! Napisz do nas na adres: prometamorfozy@wp.pl, a my przekażemy Ci wszystkie informacje.
      • Gość: wiesia Re: jak schudnąć???? IP: *.205.164.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.13, 22:17
        po prostu zrej polowe to dieta cud sprawdza sie w stu procentach.
        • Gość: ced Re: jak schudnąć???? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 22:38
          mniej żreć ,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka