czubata 25.02.10, 15:21 Zaczęły mi się pojawiać czerwone plamy na twarzy i szyji które pieką.Nic dodać nic ująć... nie ogarnę tej kuwety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: plamy 25.02.10, 15:35 Tak bywa po lamotrixie, ale Ty go zdaje się nie bierzesz. A może zmieniłaś proszek do prania, kosmetyk albo biżuterię? Odpowiedz Link
czubata Re: plamy 25.02.10, 16:20 zażywam depakine i plamy to nie wszystko,wczoraj nie wiem czy dobrze tabletki nie przełknęłam,w każdym razie małam silną zgagę a dzisiaj mam ostre bóle w klatce piersiowej po lewej stronie,czuje pulsujący ucisk pod piersią.Boli. Odpowiedz Link
czubata Re: plamy 25.02.10, 16:33 kurcze ale boli,czuje ból nawed plecach i robi mi się słabo,a zaraz musze wychodzić do pracy.Chyba wyzione ducha dzisiaj.Pierdzieli mi się w oczach. Odpowiedz Link
czubata Re: plamy 25.02.10, 16:35 i prawa ręka tez mnie rwie,to nie ból tylko rwanie.i juz nawed nie moge pisać. Odpowiedz Link
czubata Re: plamy 27.02.10, 09:00 dziasiaj po połodniu jade prosto do szpitala,bo już nie mogę jeść ani pić,bowiem przy przełykaniu ból jest nie do zniesienia.I wiecie co? wcale bym się nie zdziwiła że to wina żle połknietej tabletki,ktora może utkneła mi gdzieś w przełyku i wywołała jakieś uszkodzenie,ale to tylko moje takie wyobrażenia,niewiem czy to możliwe. Odpowiedz Link
czubata Re: może wątroba 27.02.10, 09:25 ok.Poczytałam tu i tam,i wniosek jeszcze gorszy.Wątroba moja nie zniosła depakiny.Co by miało sens,wysypka,ból,i wymioty teraz dołanczają.Fajnie,26 lat i wrak człowieka. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: może wątroba 27.02.10, 09:34 czerwone plamy to nie objawy ze strony wątroby. Odpowiedz Link
czubata Re: może wątroba 27.02.10, 09:36 takie informacje przeczytałam w internecie,nie że wiem lepiej bo niewiem,ale musze pisać bo mam potrzebe Odpowiedz Link
czubata Re: może wątroba 27.02.10, 21:25 ostatecznie jak zasnęłam to wstałam nie dawno,jutro napewno pojade do szpiala.Przepraszam że mnie emocje ponoszą,może to nie jest wcale to co myśle,tak czy owak puki nic nie jem to nie boli tak bardzo.Dzięki za zainteresowanie,jutro dam znać,o ile się dowiem coś konkretnego i nie odeślą mnie bez badań a z antybiotykiem na "wszystko". Odpowiedz Link
czubata Re: a tak troche na śmesnie 27.02.10, 21:31 Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze, mam cukrzycę, nadciśnienie, niedowład prawej ręki, grzybicę, miażdżycę, reumatyzm, skoliozę... -Mój Boże! A jest coś, czego pani nie ma?? - pyta lekarz -Zębów, panie doktorze. Odpowiedz Link
czubata Re: może wątroba 27.02.10, 09:34 a jak sie to prawda okaże to odstawie te nic nie pomagające cholerstwo pod pseudonimem -stabilizator,gówno a nie lek. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: plamy 27.02.10, 22:21 Czubata, do lekarza!!! nie koniecznie szpitalnego, ale do mądrego internisty na pewno, a nie się u dr Googla leczysz. PS I nie gmeraj w tych prochach samodzielnie z łaski swojej ;p Odpowiedz Link