Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 19:53 Co sadzicie o tej restauracji ?dobre jedzenie,czy dobre miejsce na wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.tudor Re: Zajazd Stolno 20.10.11, 12:36 Jeślic chodzi tobie o zajazd "pomorski" to miałam tam wesele w tym roku i jestem bardzo zodowolona zarówno z organizacji jak i posiłków. Jedzenia było bardzo dużo i bardzo smacznie, obsługa działała bez zarzutu. Pani właścicielka jest bardzo sympatyczną osobą, wszystko dogadać, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zajazd Stolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 15:26 tak dokladnie o ten zajazd pomorski mi chodzi .Wiadomo to jest bardzo wazny dzien w moim zyciu i chcalbym zeby wszystko bylo jak najlepiej zorganizowane io nie chodzi o to zeby kogos reklamowac tylko zalezy mi zeby bylo wszystko super.Prosze o opinie z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zajazd Stolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 15:32 Dwa tygodnie temu moja corka miala tam wesele bylo super POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zajazd Stolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 21:41 no jak narazie spotykam sie tylko z dobrymi opiniami mam nadzieje ,ze nie bede zalowal Odpowiedz Link Zgłoś