Dodaj do ulubionych

apteka na rynku

IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 09:49

wczoraj weszłam do apteki na rynku i byłam świadkiem takiej sceny pan magister farmacji długo ,choć brdzo powoli szukał leku a na koniec spytał się sprzątaczki /nie mam nic przeciwko sprzątaczkom/ czy może ona wie gdzie jest poszukiwany przez niego lek , niestety ona też nie wiedziała, bardzo żałosna sytuacja
Obserwuj wątek
    • Gość: ine.. Re: apteka na rynku IP: *.play-internet.pl 17.12.11, 16:18
      no i co z tego? apteka to nie piekarnia więc należy czekać żeby zostać fachowo obsłużonym.
      To nie praca na akord!!!!
      I zresztą chyba wiadomo, że pomoc apteczna układa leki więc co ciebie dziwi taka sytuacja?
      Weź się zastanów, jak mało wiesz o pracy w aptece to czego się udzielasz!!!
      • Gość: neo Re: apteka na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 20:15
        pospiech wskazany jest tylko przy lapanie pcheł ;)...juz napewno nie w aptece
    • Gość: - Re: apteka na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 10:03
      ala. Opanuj sie. buleczki mozesz kupic bardza szybko i zjezc je jeszcze predzej, moze od tego brzuch cie rozbolkec. Z lekarstwami trzeba bardzo rozwaznie. Zastanow sie co piszesz
    • Gość: zca Re: apteka na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 18:53
      Moja corka jest mgr. farmacji i dlatego ja sie troche orientuje w organizacji apteki. Lepiej poczekac i otrzymac lek i miec pewnosc ze wlasciwy. Mgr. farmacji nie musi wiedziec i moze zapytac sie gdzie lezy dany lek.troche wyrozumialosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka