Gość: nn IP: 89.231.151.* 23.01.12, 06:10 Co myślicie o biedronce nowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: Biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 18:53 biedronka jest ogólnie sklepem dla niedorajdów i bankrutów a czym ta sie różni to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biedronka IP: *.tarnow.dialup-tdc.ids.pl 26.01.12, 12:21 A ty co jesteś Kaczuch?biedronka to jedyny market w ktorym kupisz wszystko i za dobre pieniądze bogaczu na garnuszku rodziców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jawie4 Re: Biedronka 27.01.12, 18:03 Biedronka to taka uboga krewna Stokrotki , Intermarche czy Piotra i Pawła.Słabiutki wybór artykułów ,niskie ceny kosztem jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Biedronka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.12, 20:50 do (ja). A ty kim niby jesteś? pewnie taką samą niedorajdą i bankrutem. Weź się lepiej za robotę żebyś ci starczyło na te zakupy w biedronce a nie cięgle od rodziców brać i porządnych pracujących ludzi wkurzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 19:38 Nigdy nie brałam od rodziców odkąd pamiętam sama na wszystko zarobiłam i na zakupy w biedronce też i nawet gdy bym była nie wiem jak bogata to i tak robiła bym zakupy w biedronce po prostu dobra jakość i niska cena obsługa też super a z tego co wiem to w biedronce jest co dzień mnóstwo ludzi i jakoś nikt ie krytykuje tego sklepu a tu jakaś święta krowa z konkurencji znowu zaczyna plotowanie i tacy to już są ludzie (oczywiście co nie którzy ) w tym naszym Cch zawsze się znajdzie ktoś komu się nie dogodzi lub ktoż z konkurencji.He Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Biedronka IP: *.tvgawex.pl 28.01.12, 23:41 To idz do polo markietu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Biedronka IP: *.tvgawex.pl 29.01.12, 13:55 Do Polo nie pójdę bo niektórzy z obsługi mi nie odpowiadają. Np. umalowana lalka barbie,blond latawica,i panosząca pani która zachowuje się jak kierowniczka. Chociaż kierownika mają spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Biedronka IP: 79.162.83.* 27.01.12, 18:05 Znalazlo sobie chelminskie spoleczenstwo Focus Park...hihihihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Kargul Re: Biedronka IP: *.tvgawex.pl 28.01.12, 23:46 Biedronka calkiem dobry dyskont. Niektore produkty potrafią byc tansze niz w innych sklepach, nawet calkiem sporo, choc ostatnio coraz mniej. Produkty w miare ok, ale zawsze powtarzam - nie kupujcie w marketach miesa - firmy ktore je produkuja maja odmienne receptury na markety i osobne na inne nie marketowe punkty zbytu (wiecej / mniej wypełniaczy ). Do rzeźnika po mieso, po piwo , owoce, nabiał do biedronki (choc z tym nabiałem to tez nie jest tak wcale kolorowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masss Re: Biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 29.01.12, 20:40 zgadzam sie z przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś