Dodaj do ulubionych

Chałupnictwo

IP: *.play-internet.pl 09.02.12, 11:32
Witam. Czy miał ktoś z Was kiedyś styczność z uczciwym chałupnictwem? Szukam i szukam po necie, ale wszędzie chcą przesłania na początku pewnej kwoty pieniężnej, pewnie połowa z tego to oszuści :/
Obserwuj wątek
    • Gość: gość12341234 Re: Chałupnictwo IP: *.sigma.jaslo.pl 26.11.14, 16:21
      Uwaga na firmę Malmot. oszuści!!!! kiedyś robili dokładnie to samo pod nazwą ELMANT. wysłałem im maila żeby mi przedstawili ofertę... i wysłali mi identyczny tekst (słowo w słowo) jak ci z elmant wyslij 8 zł i tak dalej. blablabla. hahaha.....
      • klauczitekn Re: Chałupnictwo 20.05.15, 11:15
        UWAGA NA FIRME MERIDEX, jest to montaż zabawek, proszą o wysłanie 11 zł przelewem, podanie danych i znikają. w internecie nie ma wątków dotyczących tej firmy. Złodzieje umieszczają na tablicach ogłoszeń taką oferte:
        Montowanie plastikowych elementów. Praca w domu

Oferujemy pracę chałupniczą, polegającą na montowaniu plastikowych elementów zabawek. Aktualnie poszukujemy 250 osób zamieszkałych na terenie Polski, nie wymagamy doświadczenia, ani wykształcenia, montaż jest banalnie prosty, jedyny wymóg to ukończenie 18 roku życia. Praca jest na umowę zlecenie.

meridex@op.pl

Cena: 0 zł

e-mail: meridex@op.pl
    • wariatka10 Re: Chałupnictwo 27.11.14, 23:11
      Uczciwego chałupnictwa mało.Na pewno nie wierz w ofertę typu składanie długopisów i czegoś gdzie ty na coś wysyłasz kasę.Uczciwe chałupnictwo to jedynie praca przy szyciu (szwaczek)
    • haniasss Re: Chałupnictwo 06.12.14, 17:17
      Uczciwe chałupnictwo - takie pojęcie chyba nie istnieje, ale możesz zarobić trochę kasy rejestrując się na stronie www.qassa.pl/345636
      Naprawdę polecam!
    • Gość: Baba Re: Chałupnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.16, 06:45
      Przeczytaj regulamin tego boniku.ludxie nie bądźcie naiwni,jeden sms 37 zł,to zwykle naciągacze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka