Dodaj do ulubionych

Chełmniński szpital

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 11:30
wczoraj miałam mieć wizytę u ortopedy w naszym szpitalu , na wizytę czekałam w kolejce 3 godziny i nie zostałam przyjęta ,bo lekarz przyjął bez kolejki kolegę ze szkoły ,a potem naturalnie
był zmęczony i więcej pacjentów po prostu nie przyjął . Czy dyrekcji szpitala wiadomo coś w jaki sposób są traktowani pacjenci przez lekarza ortopedę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: timon Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 01.06.12, 22:01
      Zamiast ruszyć tyłek i iść do dyrekcji to piszesz na forum? Rozumiem tez bym sie wkur*** ale trzeba czasem ruszyć tyłek a nie czekac na oklaski :D
      • Gość: tgtge Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 08.06.12, 18:57
        HA HA !!!!!!!!!!!
    • Gość: do timon Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 08.06.12, 23:05
      Ty człowieku z CCH jesteś???!!!!!!!!!!! Bo chyba nie wiesz co się tam dzieje, bo nigdy tam nie leżałeś lub nie doznałeś poważnego uszczerbku na zdrowiu - oczywiści nie chodzi o cały personel , ale 3/4. A skargi, prośby... jak grochem o ścianę.
      Chcesz być wyleczony (w tym w miłej atmosferze) radzę do sąsiadów - od 2 lat jeżdżę do CSW
      Przykre, ale prawdziwe.
      Zdrowia
      • Gość: Timon Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 09.06.12, 08:10
        Tak jestem. Dziwne ze jakos ja nie trafiłem na to aby cos mi sie nie spodobało w tym szpitalu. Wiele słyszałem złych rzeczy na temat szpitala w CCh,ale jak dotąd nic co wzbudziło by we mnie obłudy. No trudno sie mówi....
    • Gość: kosa Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 09.06.12, 21:26
      Szczęściarz.
      • Gość: czytacz Re: Chełmniński szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 18:39
        no wlaśnie,dzis wyszłam z oddziału chirurgii.W toalecie nie ma nawet papieru ani zlewu z mydłem aby umyć rece,nie wiem czy to tak dużo kosztuje?Błagam,podstawowe warunki higieny na takim oddziale jak chirurgia gdzie leżą ludzie po zabiegach to chyba nic takiego nadzwyczajnego?
        • Gość: 48 Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 13.06.12, 08:58
          Chirurgia to moim zdaniem najbardziej przyjazny oddział w chełmińskim szpitalu.
          Szpital to nie ośrodek wypoczynkowy. Papier posiada każdy chory. Umywalka jest na sali.
          Czystość wzorcowa a obsługa chorych super. A tak na marginesie to oddział jest w kapitalnym remoncie a siedziba obecna jest tymczasowa.
          • Gość: czytacz Re: Chełmniński szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:00
            na mojej sali nie było umywalki,chyba ze myc ręce miałam w innych salach,w których była.do szpitala z własnym papierem?żenujace,może niedługo trzeba będzie przynosić własne środki opatrunkowe?nie za to mam odciągane z pensji co miesiac konkretne sumy....
    • nostress.ka21 Re: Chełmniński szpital 13.06.12, 13:19
      Taka mała uwaga - przestańcie narzekać!
      Wszyscy by chcieli jakiegoś wręcz cudownego traktowania, żeby się z Wami jak z jajkiem obchodzić, a tak naprawdę większość ma tak rozczeniowe podejście do sprawy, że to aż boli.
      Jeśli nie podoba Wam się w Chełmnie, czy to w Urzędzie, w Szpitalu czy na ulicy, to się wyprowadźcie. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma! - Takie powiedzonko jest i to święta prawda! Zanim zaczniecie wieszać psy na szpitalu poczytajcie co się dzieje w innych, tych wspaniałych - wojewódzkich cuz klinicznych! Wszędzie dzieją się rzeczy, które nie powinny mieć miejsca i będzie tak do momentu, aż nie zmienicie swojego podjeścia do życia! nikt nie jest pępiem świata! I zanim kogoś obsmarujecie to przemyście to kilka razy!

P.S.: Wszelkie uwagi kierowane do dyrekcji szpitala to tylko tracenie cennego czasu personelu! Kiedy w koncu zrozumiecie, że gdyby nie sposób zarządzania obecnego szefostwa to tego szpitala już dawno by nie było? Doceńcie to macie i cieszcie się, że jest tak jak jest!
      • Gość: krzyzak55 Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 14.06.12, 16:07
        to coś TY tu nawypisywał to już najgłupsza głupota !!!!znachorstwo to już wyszło z mody , te kolorowe ściany i vipowska sala chorych to jeszcze za mało , kiedy pracują lekarze jeszcze zatrudnieni przez PZPR w ramach patronatu partyjnego nad młodymi małżeństwami studenckimi ofiarując im mieszkania i pracę w zakładzie i stanowisko lekarza zakładowego , grypa i biegunka , wypisanie aktu zgonu to trochę za mało!!! pielęgniarki w tym szpitalu z tytułami magistrów !!!! a i lekarze młodzi super ....ale nie mogą się przebić z własna wiedzą i inicjatywą ... w szpitalach wojewódzkich niska ocena fachowości nie trafione diagnozy .... tu trzeba wymagać jako pacjenci szacunku i profesjonalizmu tylko nie powołuj się na technologie i aparaturę bo koniec z końcem i tak trafiamy do szpitali w Bydgoszczy albo i dalej z obdrapanymi może ścianami ale jakim poziomem leczenia !!!z Twoim podejściem to miasto dalej skazane na zacofanie ale Ty jesteś ustawiony co ?
        • Gość: gosc Re: Chełmniński szpital IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.12, 18:42
          Ponownie ten super idiota dal znac o sobie powodzenia krzyzak 55 wstretny durniu edukacje zakonczyles na etepie siodmej klasy
          • Gość: re Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 15.06.12, 10:36
            stawiam że mam wyższe od Ciebie chwal się ....
            • Gość: do gościa Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 15.06.12, 11:07
              popraw błędy korzystaj z komputera składnia "cieniutka".....
              pozdrawiam nauczyciel !!!!
    • Gość: ja Re: Chełmniński szpital IP: *.chelmno.mm.pl 16.08.12, 01:04
      Ciesz sie, że Cię nie przyjął.... ja doznałam tego przywileju i szok mnie od roku nie odpuszcza. Brak profesjonalizmu i umiejętności rozmowy..... Uciekaj i szukaj pomocy w inny sposób... :)
      • Gość: Renata Re: Chełmniński szpital IP: *.tvgawex.pl 19.08.12, 08:58
        do 'Timon' - nic nie wzbudziło w tobie obłudy?!!!!! Wystarczy spojrzeć chociażby na porodówkę, co tam się dzieje to jest coś nieprawdopodobnego.. Podczas porodu, położna żre beszczelnie jabłko, i to nie jest obłuda?? Po drugie, krzyk tych dziewczyn podczas porodu!! W tym jebanym Chełmnie nic nie działa tak jak powinno!
        • nostress.ka21 Re: Chełmniński szpital 27.08.12, 22:22
          Gość portalu: Renata napisał(a):

W tym jebanym Chełmnie nic nie działa tak jak powi
          > nno!

Nic Cię w nim nie trzyma, więc lepiej dla Chełmna będzie jeśli się z niego wyprowadzisz. Przecież wszędzie, tylko nie w CCH, dostaniesz mieszkanie za grosze, pracę za kilka średnich krajowych. Na porodówkach kobiety nie będą krzyczeć, psy nie będą sr... w parkach, w sklepach będą Ci usługiwać jak świętej krowie i za darmo dawać co tylko zechcesz. Weź się zastanów nad tym co piszesz bo nie jesteś anonimowa, mimo że tak Ci się wydaje.
          • Gość: sdf Re: Chełmniński szpital IP: *.play-internet.pl 29.08.12, 11:54
            A ciekawe skąd Ty wiesz że lekarz przyjął swojego kolegę????
            Głupie pier......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka