Gość: Andrew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 22:54 Było ogłoszenie 3 razy w Czasie Chełmna, szuka do pracy na pracownika estryfikarni. Co to jest estryfikarnia ? Wie ktoś coś na ten temat, ile płacą i czy jeszcze potrzebują ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: PRS Rutkowski Kałdus szuka do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 23:02 Ja byłem na rozmowie u takiego gościa, jak tam wszedłem i zobaczyłem te rury to w głowie zaczęło mi się kręcić i płacą tylko 2500, a odpowiedzialności ogromna i ciągle trzeba zapindalać i pilnować wszystkiego na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozamiatasz mi dom Re: PRS Rutkowski Kałdus szuka do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 08:42 2500 brutto na okres próbny, ok 1500-1700 netto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PRS Rutkowski Kałdus szuka do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 09:51 jak sie z nim skontaktowac jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: PRS Rutkowski Kałdus szuka do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 11:02 Wejdź na ich stronę internetową i znajdź numer telefonu, albo maila. www.prsrutkowski.pl Albo poszukaj w poprzednim Czasie Chełmna i zobacz jakie mają wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PRS Rutkowski Kałdus szuka do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 13:12 Podobno cały czas potrzebują. Znajomy był na rozmowie i mówił, że rekrutację prowadzą do połowy lipca. Odpowiedz Link Zgłoś