Dodaj do ulubionych

Kłopoty z Mediaekspert

IP: *.uw.gov.pl 07.11.12, 14:37
Przestrzegam przed zakupami w Mediaekspert w Chełmnie.
Kupiłem robot kuchenny znanej marki ,który popsuł sie po 15 miesiacach.Myslałem,ze naprawa to formalnośc ,ale pomyliłem się.Od trzech miesięcy walczę o uznanie reklamacji,ale bezskutecznie.Czy też macie takie problemy? Napiszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kontrola Nik Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.12, 15:11
      Widać nudy w tym urzędzie wojewódzkim.
    • Gość: ja Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.chelmno.mm.pl 07.11.12, 17:02
      Pretensje trzeba mieć do producentów kupowanych marek , a nie do sklepu , że nie uwzględniają reklamacji .... Ja p....ole co za ludzie
    • Gość: -r- Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.chelmno.mm.pl 07.11.12, 22:04
      JA z tym sklepem nie mam żadnych problemów. Ty leszczu masz za to problemy z okresleniem problemów życia codziennego. Co? prywaciarz z agd z "Gródziunckiej"
      • Gość: raf4 Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 22:18
        media to najlepszy sklep rtv agd w cch
        • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 08.11.12, 11:06
          gó... prawda "szajs", jak wszystkie i drożyzna. Wolę zakupy w necie bo nawet z przesyłka są tańsze i nie wciskają tylko tego co maja na stanie byleby się pozbyć. Korzystajcie z forów internetowych ,później Ceneo i zakupy zrobicie sami bez wciskającego najgorsze gó... żyda. Pozdrawiam.
          • Gość: do ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 13:54
            jeden lubi kupic szajs w necie
            drugi lubi to samo dotknac w sklepie przed zakupem
            kazdy ma prawo wyboru...............po co od razu te wyzwiska?????
            • Gość: Crazy Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 14:25
              W expercie zawsze o co nie zapytać to mają "ostatnią sztukę", którą każdy kto chche kupić mientoli w brudnych i przepoconych łapskach..
              Śmiszne to z deka.
              • Gość: do Crazy Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.tvgawex.pl 19.11.12, 14:21
                Bo to sklep praktycznie bez magazynu. Dostepne jest tylko to co widac.
            • Gość: Śmiech na sali Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.pl 16.11.12, 18:17
              Jaki szajs w necie ? Takie sklepy typu mediagó... itp Należy traktować jak pole do obejrzenia i przetestowania sprzętu :D Później każdy mądry człowiek kupi identyczna rzecz o wiele taniej w necie :D Jak lubisz za dotyk płacić Twoja sprawa. Ja dotykam za darmo haha ;)
              • Gość: do smiech na sali Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 11:08
                wiesz wirtualnie dotykasz to i moze wirtualnie kupujesz hahahahahha
                to jest dopiero smiech na sali..........a tak powaznie twój zakup twoja sprawa :)
                • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 17.11.12, 17:16
                  kupując w necie dobry sprzedający ( a u takich kupuje), wręcz nakazuje towar rozpakować i sprawdzić. Ostatnimi dniami kupiłem urządzenie wielofunkcyjne o 143 zł taniej niż proponowały inne firmy na rynku chełmińskim. Z darmowa 3 letnia gwarancja i z tuszami w cenie w jakiej tu nawet nie mógłbym marzyc - i o czym tu gadać.
                  • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 17.11.12, 17:18
                    a do tego gościa od dotyku . Dotykać to se swoja stara dotykaj i nie mąć w głowach .
                    • Gość: ania Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:42
                      Ja agd i rtv laptopy kupuje tylko na allegro lub internet zawsze jestem zadowolona taniej niz w chelminskich sklepach i o lepszych parametrach
                      • Gość: do ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 00:57
                        czy ty gosciu masz ze sobá jakis problem?kupuj sobie gdzie chcesz nawet na marsie jezeli musisz taniej ................bo inaczej nie nie wystarczy na zarcie?,zreszta nie ma co z toba polemizowac bo masz okrojone horyzonty myslowe.....tym razem bez pozdrowien
                        • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 18.11.12, 11:33
                          A ja pozdrawiam, i szanuje Twoje zdanie ale tak naprawdę to pocałuj mnie w d..kę !!! Jak chcesz to sprzedawajcie te swoje śmieci za ile chcecie jeszcze trochę i znikniecie z rynku z tymi waszymi "przecenami".
                          • Gość: do ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 19:37
                            "pocałujcie mnie w d..kę????"
                            "Jak chcesz to sprzedawajcie te swoje śmieci za ile chcecie????"
                            " jeszcze trochę
                            > i znikniecie z rynku z tymi waszymi "przecenami". ????"

czyzby konkurencja sklepu Mediaekspert??????stad ten zachwyt zakupami online????
                            i obrazanie innych forumowiczów????normalnie wstyd i zenada pani,panie ss :)
                • Gość: Smiech na sali Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.tvgawex.pl 19.11.12, 14:24
                  Kto pisał o wirtualnym dotykaniu i kupowaniu hm ? Zakup przez internet nie jest wirtualnym kupowaniem :D Zawierana jest normalna umowa kupna, sprzedazy. No chyba, ze ty to kojarzysz z jakims wirtualnym swiatem bo przegladasz rzeczy na ktore Cie nie stac, a wirtualnie chcialbys je miec :D To jest dopiero smiech na sali
    • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 18.11.12, 20:15
      Żeby było jasne pało!!! Przestrzegam przed zakupami w ogóle w Chełmnie. A sprzedać mogę ci trochę rozumu , tylko gdzie to włożysz???
      • Gość: do ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 22:54
        o juz widzę że brak merytorycznych argumentów rekompensujesz sobie wyzwiskami?
        co to za odzywka "pało"?kto tak do Ciebie mowił ?mama ?tato?,gdybys ze mna próbował sie zmierzyć na argumenty "na żywo" to już wiem ze jedynym Twoim argumentem by była pięsć
        i juz sie nie męcz wymyslaniem nastepnych epitetów w odpowiedzi, bo się spocisz :)miłej i spokojnej nocy :)
        • Gość: stary Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 23:12
          Jeśli chodzi o zakupy w tym sklepie ,to jest jak wszędzie . Jak trafi się na kompetentnego sprzedawcę ,to jest całkiem ok .. tak kupiłem u nich żelazko, wieżę ,ba.. rower nawet ...

gorzej niestety było z laptopem i z lodówko-zamrażarką , tu sprzedawcy się nie popisali i to tak samo w Świeciu jak i w Chełmnie .
          Ja rozumiem,że towar który ma kosztować ponad 2 tysiące pln daje Wam (obsługa sklepu) jakieś tam profity , ale do ciężkiej cholery nie skazujcie mnie na to czego ja nie chcę ,tylko wprost powiedzcie ,że nie macie tego co ja chcę w swoich zasobach . Albo najzwyklej powiedzcie ,że nie chce Wam się tego sprowadzać ....

(powyższy opis jest oparty na wydarzeniach autentycznych , laptop to okres od stycznia do 10 lutego tego roku -bo wtedy zakupiłem w końcu w innym sklepie i to stacjonarnym , a lodówa to wrzesień tego roku i też w innym sklepie zakupiłem ,bo podobno nigdzie nie mozna takich kupić )
          pozdrawiam i fachowości życzę
          • Gość: do stary Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 19.11.12, 07:45
            Masz racje , sprzedają to co maja i niech i mimo to , że jak pisałem-" każdy żyd swój towar chwali", ( poniekąd to zrozumiałe). Czemu jednak nie chcą się do tego przyznać i robią z nas głupców. Dlatego nie polecam i nadal twierdze , ze z tamtej strony siedzi jakaś zadufana w sobie "Pała".
            • Gość: do ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 09:04
              <każdy żyd ..........>to do tego antysemitą jestes?
              to pozostawiam bez komentarza do przemyslenia ..........................
    • Gość: ss Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: 89.231.149.* 19.11.12, 20:14
      a ku... nie , a co robią sku...syny!!!
    • Gość: Un Re: Kłopoty z Mediaekspert IP: *.zdw-bydgoszcz.pl 20.11.12, 15:06
      Jak próbowałeś w nim cegły na gruz przerobić to co się dziwisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka