Dodaj do ulubionych

koncert Republiki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 12:34
Czy ktos z odwiedzajacych pamieta koncert Republiki w dawnym klubie Przystań?Odbył sie on w 1995 lub 96.Bardzo mnie uinteresuje czy ktoś posiada jakies zdjęcia z tej imprezy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: koncert Republiki IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.12, 12:48
      Byłem ,ale byl to wystep Grzegorza Ciechowskiego jak pamietam no chyba ze mi juz pamiec szwankuje -byc moze był caly sklad republiki.
      • Gość: kasia Re: koncert Republiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.12, 13:59
        byłam i pamiętam:) był cały skład Republiki...niestety nie posiadam żadnych zdjęć...
        • mycch Re: koncert Republiki 27.11.12, 15:54
          No bo i kto myślał o robieniu zdjęć, kiedy stało się dwa metry od Republiki... :)
          • Gość: baja Re: koncert Republiki IP: *.31.108.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.12, 19:28
            no tak,teraz na koncertach tez nie robi sie zdjec?szkoda ze nie ma nikogo kto uwiecznil ten wystep,fakt,wtedy nie bylo takiego sprzetu jak teraz,zostaja tylko wspomnienia,a te tez sie zacieraja....
            • Gość: stary Re: koncert Republiki IP: 89.231.151.* 29.11.12, 19:33
              Ja pamietam koncert ktory odbyl sie w kinie Rondo .Sam tam bylem i pomidorami rzucałem.
              • Gość: baja Re: koncert Republiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 19:26
                jak nie masz nic do powiedzenia na temat ktory dalam to sie nie odzywaj,to takie trudne?o rondzie nie wspominalam.spadaj
                • Gość: Adam Re: koncert Republiki IP: *.tvgawex.pl 21.12.14, 00:18
                  [']
                  • bajadera1976 Re: koncert Republiki 21.12.14, 17:34
                    pamietam ten koncert,siedzielismy pozniej obok nich przy stoliku,super goscie na luzie,tez niestety mam tylko wspomnienia,zero zdjec....a szkoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka