Dodaj do ulubionych

ul wodna 2

IP: 89.231.151.* 01.01.13, 23:13
przy ulicy wodnej 2 w chelmnie jest zaparkowany samochod transporter od ponad roku, postawilem samochud osobowy na ulicy wodnej kolo skrzyzowania z rycerska do rozladunku przychodze po 15 minutach i mandat 100 zlotych, chcialem to wyjasnic w strazy miejskiej, chciano mi wlepic mandat 300zl, zaczeto mi wyliczac ile to przestempstw dokonalem ze postawilem tam samochod na kilkanascie minut poczulem sie jak zbrodniarz, nie rozumie takiego dzialania strazy miejskiej ze na ulicy wodna2 stoi samochud od ponad rok i przeszkadza przy wiezdzi i wyjezdzie do posesji jest ograniczona widocznosc a wyzej 15 minut i lapanie na frajera przecierz praca strazy ma pomagac a nie karac za rozladunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Re: ul wodna 2 IP: 89.231.151.* 01.01.13, 23:54
      Najpierw słownik ,później forum :)
      • Gość: mieszkaniec Re: ul wodna 2 IP: 89.231.151.* 02.01.13, 08:51
        masz rację co do słownictwa, ale nie czepiaj się człowieka, który ciężko pracuje na kawałek chleba , że nie jest znawcą języka, bo potrzebne mu to jest jak.... Ważne jest meritum sprawy, którą podnosi, a ty jesteś albo od czarnuchów albo zamazywacz prawdy.
        Ma rację człowiek pisząc , ile to mu wykroczeń nie na przypisywali "znawcy" przepisów ruchu drogowego ze znienawidzonej straży, ile nastraszyli możliwością podwyższenia ukarania i jacy to oni są wyrozumiali, że tylko wlepili 100 zł! a przy tym pokazywanie przez nich jacy to są mądrzy i biegli w przepisach, a jak się na nich patrzy to od razu widać, że prymitywizm i słoma z butów wystaje. Trochę normalności i zwykłego ludzkiego podejścia nikomu jeszcze nie zaszkodziło, ale dotyczy to ludzi roztropnych, więc czego ty człowieku pracy od nich oczekiwałeś? A z drugiej strony człowieku zejdź na ziemię i jak szukasz sprawiedliwego traktowania każdego, to udałeś się pod zły adres.
        • Gość: KACZY Re: ul wodna 2 IP: *.play-internet.pl 02.01.13, 12:02
          Tak więc nic się nie zmieniło z postępowaniu SM . Złapałem "jelenia" to mu dołożę. Proste i na miejscu.Zwyczajem SM jest ,że jak nie ma klienta to się samochodu nie rusza. Przykładem niech jest sytuacja ,że sprzedano mandat pani która stał w odległości 6 m od przejścia na Dominikańskiej ,że niby zasłania przejście ,ale jadą panowie z SM i na skrzyżowaniach Wodnej , Poprzecznej stoją na przejściu i nie ma właściciela to nic nie widziałem nic nie słyszałem jadę dalej . A można jak są tacy służbowi poczekać , wystawić wezwanie do wstawienia tak jak lubią to robić ,ale po co . Nie ma klienta nie ma wykroczenia. I tak jest zawsze.
          • Gość: neo Re: ul wodna 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 14:56
            bo nasza SM ineresuje wplyw z mandatu a nie bezpieczenstwo !!!! to najgorsze skrzyzowanie w miescie ! wodna -dominikanska ...parkowane sa tam samochody przy samym skrzyzowaniu
            Jadac Wodna w dol jest prosto ale sprobujcie wyjechac z Dominikanskiej na wodną w dol ! to czysty horror ! trzeba wyjechac na pol skrzyzowania bo parkujace auta ograniczaja widocznosc
            Ale jak widac taka sytuacja wszystkim "dojącym" kierowcow jest na reke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka