Gość: rw IP: *.pl 02.03.13, 23:13 zeby nie adriana to ludzi chyba w chelmnie nie byloby,dobrze ze ten zaklad funkcjonuje,ludzie cieszcie sie ze macie prace,a o to najwazniejsze w zyciu,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfr Re: adriana IP: 89.231.149.* 04.03.13, 13:58 tak dziękujemy , kłaniamy się nisko po same piździ...itd... Aha, kochamy pana szefa panującego nam miło i życzymy długiego okresu bez sraczki i może w przyszłości zmiany kolorów włosów. Czy on nie wie , że jego kierownicy się farbują , szczególnie jeden farbowany z hf, no to on tez może. Se poszalałem, pozdrawiam tego autora wątku -wspaniały człowiek z palcem w d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himek Re: adriana IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.13, 14:58 Skoro tak Ci źle to co Cię tam trzyma ? Zgadzam się z autorem wątku, bo gdyby nie Adriana, to pół Chełmna by było bezrobotne. Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, pamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 16:47 Szkoda ze taki załkad to jedyna nadzieja dla miasta ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 1 wiesniaka Re: adriana IP: 89.231.149.* 04.03.13, 18:49 jak od maja zacznieta jebać 13 godzin bez nadgodzin i to mnie jeszcze przeprosita, he. Ja wiem , że wy wiesniaki lubita miec 8 hektarów a w adrianie odpocząc i zus z głowy. zgodzita sie jebac nawet za 5 zl za godzinę . Ale teraz zabraknie czasu na orke i zniwa bo 11 godzin przerwy i zapie...na nowo i zero nadgodzin Odpowiedz Link Zgłoś